Az akrilfestés eszközei a gyakorlatban – mini kurzus

Original price was: 9 990 Ft.Current price is: 2 390 Ft.

Az „Akrilfestés eszközei a gyakorlatban” mini kurzus egy csodálatos nyári, virágos képet mutat be neked lépésről lépésre úgy, hogy több eszközt és technikát is alaposan elmagyaráz.

Együtt vázoljuk fel a képet, majd megnézzük, hogyan lehet sejtelmes hátteret létrehozni, mintha elveszne a messzeségben, mégis megadva a térhatást, és a téma folytatását a távolban.

Több ecsetet használunk, hogy lásd, melyikkel milyen felületeket lehet létrehozni, és rengeteg magyarázatot kapsz hozzá, hogy később, más képeidnél is fel tudd használni az ebben a videóban megszerzett tudásod.

Mit adunk az online mini kurzussal?

  • 1 óra 37 perces online oktatóvideót,
    amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, és bármeddig elérhető a számodra, akár többször is meg tudod nézni.
  • Személyes segítséget.
    Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó most 76% kedvezménnyel érhető el, azaz 9990,- Ft helyett mindössze 2390,- Ft-ért lehet a tiéd. Emellett a 30 perces, az „Akrilfestés eszközei” videót is meg tudod nézni ingyenesen.

Kategória:

Leírás

Az „Akrilfestés eszközei a gyakorlatban” mini kurzus videója 1 óra 37 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. De ennél sokkal többet is! Ennek a mini kurzusnak a témája az egyik kiemelt feladatunk a személyes tanfolyamainkon is, amit rendszerint kiemelnek a résztvevőink, hogy milyen sokat tanultak belőle. Mutatjuk az eszközöket, a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig.

Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk, hogy ezt a kurzust ne több részletben, hanem egybe csináld végig. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Go to Top