Könyvek

Itt megtalálod a mi általunk írott könyveket. Ha szeretsz kézbe venni egy könyvet, akkor meg tudod rendelni a nyomdai verziót, ha pedig tableten  szeretsz olvasni, akkor az e-book formátumot válaszd!

Nézd meg, melyik könyv érdekel, és a leírásban olvass róla többet.

Nézd meg, hogy mit mond Ferenczi Edina, az Akrilfestés lépésről lépésre című könyv egyik írója erről a legújabb könyvről!

A könyvek írói

Ferenczi Edina és Beck Ákos házaspár, a Képesvagy Stúdió alapítói vagyunk.

Az elmúlt évek alatt több ezer ember fordult meg a festőstúdióinkban festőestjeinken és tanfolyamainkon.
A résztvevőink egy része otthon is elkezdett festeni, ami külön öröm számunkra, mert tudtunk mutatni egy olyan területet és tevékenységet, ami feltölti őket, és örömüket lelik benne.

A sok ezer résztvevővel való közös festések adták a legnagyobb segítséget, hogy lássuk, mik azok a területek, ahol visszatérnek az elakadások. Mert akkor azokon a területeken információhiány van, illetve a gyakorlat hiánya.
Hisszük, hogy a készségeink és a képességeink, amiket valahol az út során elvesztettünk, visszaszerezhetők. Ehhez semmi más nem kell, mint elkerülni a zavarkeltést a témában, és a lehető legegyszerűbben elmondva, lépésről lépésre haladva és begyakorolva segíteni a másikat a teljes megértésig.

Küldetésünk, hogy képenként vigyünk közelebb az önbizalommal teli, tudatos, boldog élet megteremtéséhez.

Visszajelzések

“Az utóbbi időben egyre inkább érzem, hogy muszáj festenem, de ahogy bolyongtam a neten alapanyagokra vadászva, teljesen elbizonytalanodtam és kis híján feladtam a terveimet. A könyveteket elolvasva azonban újra megerősödött bennem a gondolat, és végre most már céltudatosan fogok neki a válogatásnak és a festésnek.”

“Tömör, mindig és mindenhol használható kézikönyvet készítettetek nekünk, amatőröknek.” – Hobbifestőknek könyv, N.Á.

“Nagyon érdekes megközelítése a gondolatok előhozatala és lefestése. Rávilágított, hogy még mit tehetek annak érdekében, hogy jobban érezzem magam. Köszönöm a lehetőséget.” – Tudatos jövőteremtés könyv

“Felemelő, mély, tartalmas, csodálatos. Nem lehet szavakkal kifejezni.
Ez egy olyan egyedi, különleges, bensőséges utazás volt, amely az egész életemet megváltoztatta. Örök hálám érte.” – Tudatos jövőteremtés könyv