“Belevágok” csomag:
Érintés

10 990 Ft

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

A pillanat, amire vágysz, most a tiéd lehet. Elsőre nehezebbnek tűnhet ez a kép, mint amilyen valójában. Ha odavagy a varázslatos pillanatokért és a naplementéért, akkor az Érintés a te képed.

Mit adunk az “Belevágok” online videó csomagban?

 • 1 óra 44 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést biztosítunk.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal.
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 10990- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Érintés kép videója 1 óra 44 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

“Az Érintés című képet a barátnőmmel festettük meg. Neki ez volt az első élménye Veletek, de biztos vagyok benne hogy nem az utolsó. ❤️❤️❤️Nagyon szkeptikus volt, de sikerélménnyel távozott és büszke voltam nagyon rá, hogy ki lépett a komfort zónájából. Számomra mindig kikapcsolódás minden festőest és itthoni videó is. Köszönjük hogy Vagytok nekünk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️” – Beáta

“Mint minden videóban, itt is nagyon türelmesen, érthetően elmagyaráztad Edina! Szeretek veled festeni, de a tempót még nem tudom olyan gyorsan, ezért örülök, hogy bármikor leállíthatom. 🙂” – Andrea

“Ezt a képet a barátnőm szülinapjára vettem, közös programként festettünk. Nagyon tetszett neki az ötlet az elejétől fogva, de maga a festés tényleg nagyon jó élmény volt számunkra. Érdekes, hogy bár együtt festettünk, mégis két teljesen különböző kép született. Ez volt az első kép, amit kipróbáltam veletek és kedves emlékként gondolok vissza rá, látva, hogy mennyit fejlődtem azóta. Köszönöm az élményt még egyszer.” – Barbara

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top