“Belevágok” csomag:
Melody

12 190 Ft

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

Ha szeretnél elmerülni a tét nélküli festésben, mert itt nincs kőbe vésve, mely színek legyenek a te képeden a dominánsabbak, és szeretnél kipróbálni több technikát, akkor a Melody a te képed.

Mit adunk a “Belevágok” online videó csomagban?

 • 2 óra 13 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal.
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 12190,- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Melody kép videója 2 óra 13 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

“Edina ebben a videóban is minden lépést megmutat, elmagyaráz, lépésről lépésre segít, hogy elkészüljön a festmény. Edinával minden festés igazi kikapcsolódás és feltöltődés. Köszönöm 🙂”- Krisztina

“Először szomorú voltam, mert nem igazán akart kialakulni. Aztán egyre jobban tetszett a kép, most pedig imádom. A videóban a magyarázat mindig érthető és kis részletekre is kitér, ami nagy segítség. Óriási élmény volt és jó kikapcsolódás egy zűrös hét után. Köszönöm 😊” – Anikó

“A festményt azért választottam, mert beleszerettem a színeibe. Élmény volt a festés minden perce, teljesen kikapcsolt.” – Krisztina

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top