Tavirózsák

5 990 Ft

(9 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 15 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Tavirózsák videója 2 óra 15 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Tavirózsák termékről 9 értékelés

 1. Okszána

  Sziasztok! Számomra ez volt az egyik legnehezebb festmény! Nem is úgy sikerült, ahogyan szerettem volna, de megfestem ismét és hátha másodjára élenkebb lesz az összhatás. Az instrukciók pontosak, konkrét magyarázatok, javaslatok, hasznos tippek/tanácsok keveréke. Nagyon szeretek Edinával festeni, ilyenkor úgy érzem csak mi ketten vagyunk és csak nekem árulja el a “titkokat” :). Köszönöm a lehetőséget, csodálatos élmény volt! Üdvözlettel, Okszi

 2. Tímea

  Hangulatos festmény, gyönyörű színvilággal! Remek kikapcsolódás volt megfesteni az oktatóvideó segítségével, ami most is részletes, jól követhető instrukciókat, hasznos tanácsokat tartalmaz, és a kisebb ecsetvonások is jól láthatóak a közelítéseknek köszönhetően.

 3. Éva

  Sziasztok! Megfestettem a Tavirózsák festményt. Sokáig tartott, de nem adtam fel. Sikerült befejezni, vagyis abbahagyni. Szuper volt. Nagyon jó volt a videóban a közeli ecsetkezelés bemutatása. Közeli képek is voltak a videóban, így jobban láttam a színeket. Lett egy hangulatos színes festményem.

 4. Júlia

  A tavirózsák kicsit gerberák lettek a festményemen 😀 ettől független csodás élmény volt ezt a festményt elkészíteni 🙂 a videó, mint mindig, most is tökéletesen részletes és egyértelmű. Köszönöm 🙂

 5. perlaki.zsuzsa

  Sziasztok,
  Megfestettem a Tavirózsák festményt, Edina vezetésével elég jól ment , csak a virágokkal boldogultam egy kicsit nehezen. Köszönöm az élményt.

 6. Eszter77

  Számomra ez igen tetszetős kép de kissé meg kínlódtam vele, nem
  Tökéletes de így is elnyerte tetszésem.
  Köszönet érte .
  ????

 7. Andrea

  Sajnos az időhiány miatt 2 hónapig tartott a festése, de amikor a legkisebb unokám – 7 hónaposan – meglátta a félkész festményt, és rácsodálkozott tátott szájjal, utána már igyekeztem a végére járni. ????
  Természetesen már az Ő szobáját díszíti. ☺❤
  Köszönöm ismét a lehetőséget, fantasztikus volt Edina magyarázata, jól követhető, és részletes volt, de ennek ellenére nem volt egy könnyű kép, főleg a tavirózsák voltak nehezek számomra. ????

 8. Barna Diána

  Gyönyörű ez a festmény, régóta megtetszett. A videó alapos és pontos útmutatásokat nyújt. Nagyon élveztem ahogy a tavirózsákat kellett megfesteni. Mindig tanulok valami újat! ???? Köszönöm!

 9. Dr. Jelinek Ágnes

  Kedves Képesvagy Csapata!

  Ma elkészültem a Tavirózsák c. festménnyel. Már nagyon régóta terveztem, hogy megfestem és végre sikerült! 😊 Nagyon élveztem a festést, egyszerűen imádom a színeit! Úgy érzem tele vagyok energiával! Annyira örülök, hogy rátok találtam! 😊
  Köszönöm a lehetőséget! Tényleg nincs lehetetlen!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top