“Belevágok” csomag:
Love By The Lake

10 990 Ft

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

Ha ki szeretnéd próbálni, milyen érzés foltokból varázsolni egy gyönyörű festményt, ha az éjszakai fények adta hangulat neked is nyugodt érzést ad, ha neked sem probléma egy kis eső, ha a szerelmeddel szeretnél sétálni, akkor a Love by the Lake a te képed.

Mit adunk a “Belevágok” online videó csomagban?

 • 1 óra 58 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal.
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 10990,- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Love By The Lake kép videója 1 óra 58 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

“Imádtam festeni és nagyon tetszik a végeredmény! Köszönöm a mindenre kiterjedő magyarázatot! Egy éve nem hittem volna, hogy képes vagyok festeni.” – Ildikó

“A férjemet leptem meg karácsonyra ezzel a páros “Love by the Lake” élménnyel. Nagyszerű kikapcsolódás és közös időtöltés volt. A videón nagyon jól követhető minden instrukció. A praktikus tanácsokat bemutató fél órás bevezető nekünk kezdőknek igazán hasznos volt.
Ez volt az első, de nem utolsó képünk. Köszönjük, Edina!” – Krisztina

“Az egyik kedvenc képem lett. Bárki megnézi azt mondja profi vagyok. Mire én felvilágosítom Őket, hogy profi instrukciók alapján készítettem videó alapján. Köszönöm a profizmusotokat.” – Melinda

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top