“Belevágok” csomag:
Titkos Kert

12 190 Ft

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

A kert, ami csak a tiéd, azt rejt, amit te szeretnél. Többféle technikát is ki tudsz próbálni a Titkos Kert képen.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk a “Belevágok” online videó csomagban?

 • 2 óra 9 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 12190,- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Titkos Kert kép videója 2 óra 9 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

“Ez volt az első festmény amit rendeltem. Nagyon élveztem a festést és igazán jó, feltöltő kikapcsolódást nyújtott. A videó jól követhető volt. Az elkészült festményem pedig óriási örömöt okozott és bebizonyította, hogy tudok festeni és meg tudom csinálni. Mindezt úgy, hogy közben azért többször előjött, hogy nem tudom, nem olyan stb. De itt nem álltam meg, festettem tovább és bebizonyítottam magamnak, hogy képes vagyok rá! 🙂 .” – Andrea

Nagyszerű hangulatú kép. Minden kép megfestésével újabb technikát tanulok. Edina nagyon jól követhető, pontosan, érthetően mondja és mutatja. A fa ajtó megfestésére kicsit több idő kellett, de a végeredmény nagyon tetszik.” – Mária

Nagyon élveztem a kép festését. Miközben festettem többször úgy éreztem, hogy az én képem nem lesz olyan, mint a kis kép. De nem adtam fel… kíváncsi voltam hogy mire vagyok képes. A festés végére szépen kialakult az én képem is. A videó végig követhető volt, több jó tanács is elhangzik benne. A végeredmény pedig nem csak nekem, de a családomnak is nagyon tetszik. 🙂” – Tímea

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top