Blue India

3 990 Ft

(7 vásárlói értékelés)

Mit jelképez az elefánt? Valahol a gazdagságot, a szerencsét, az erőt. Ezzel a képpel elvarázsolunk Indiába és a mandalák földjére. Ha egy nyugis festésre vágysz, akkor a Blue India a te képed.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 50 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Blue India videója 1 óra 50 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Blue India termékről 7 értékelés

 1. Sarolta

  Az első képem volt amit megfestettem, nem sikerült úgy ahogy szerettem volna. A fehér virág részek nehezen sikerültek!Mégis nagy kedvenc! ❤️

 2. Tünde

  Imádtam!!! Imádom!!!

 3. Csaba

  Egyik nagy kedvencem az összes közül; nagyon hangulatos élmény és jó kikapcsolódás volt elkészíteni ezt a festményt!

 4. Katalin

  Első látásra beleszerettem. ❤️ Annyira megtetszett, hogy rögtön két példányban rendeltem meg hozzá a vásznat és a festéket. Még csak az egyik képpel vagyok kész, ez a hálószobám falára került. A másodikat ajándékba készítem majd. 😉

 5. Edina

  Elmondhatatlanul imádom 🙂
  Legnagyobb örömmel festettem, imádtam a színeket, az árnyékolást, a mandalát, a zenét mellette….Köszönöm az élményt!

 6. Nagy Tímea

  Ez a kép szerelem volt első látásra! Imádtam festeni. ❤ A mandalától féltem, hogy hogyan fog sikerülni, nem szerettem volna ezzel elrontani a végeredményt. De magamat is megleptem a végeredménnyel! ????

 7. Mazán Mónika

  Nem csak a kép hangulatos, de maga a videó is. Nagyon szuper a zene alatta, festés közen szinte érezni a Kelet hangulatát. Kicsit féltem a mandala festésétől, de Edina videója és a referencia kép alapján szinte lehetetlen elrontani. 🙂 Összességében nagyon tetszik az elkészült kép 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top