Tanyavilág

5 990 Ft

(32 vásárlói értékelés)

Ha szeretnéd érezni nagymamád pitéjének illatát, hallani a méhecskék zümmögését a hortenziabokrokon, akkor ez a klasszikus festmény neked való. Fesd meg, és töltsenek el mindig boldogsággal az emlékeid!

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 24 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted.
 • A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

 

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Tanyavilág videója 2 óra 24 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Tanyavilág termékről 32 értékelés

 1. Judit

  Nagyon elégedett vagyok az eszközökkel és a videóval is. Minden percét élveztem a festésnek! Ez a kép már első látásra magával ragadott. Köszönöm, hogy megfesthettem. ????

 2. Adrienn

  Azonnal beleszerettem a kép hangulatába, ránézek és beindulnak az érzékszerveim, hallom a méhek zümmögését a hortenziabokrok körül és érzem a finom virágillatot! Ez a 8. Képesvagy képem, és az abszolút kedvenc!???? Köszönöm Nektek az élményt!

 3. Csilla

  Ez a festmény azonnal megtetszett és mindenképpen szerettem volna megfesteni, mert előző otthonomra emlékeztet, ahol én is gyönyörű hortenziákat nevelgettem. Olyannyira élmény volt megalkotni ezt a képet, hogy aztán még egyszer nekiálltam megfesteni a Sógornőmnek karácsonyra. Természetesen többször is nekifutottam a videónak, mert nem volt könnyű kép, de Edina olyan ügyesen magyaráz, hogy így élvezet vele együtt festeni. Köszönöm a lehetőségét hogy sikerélményem lehet.

 4. Edina

  Elmondhatatlanul élveztem életem első élményfestését???? Amennyire félve indultam neki, annyira magával ragadott….Nagy élmény volt a tőletek vásárolt eszközökkel dolgozni, ahogy a videós segítséggel is! Úgy érzem első, de nem utolsó festményem, hála nektek ????. Köszönöm a lehetőséget! ????

 5. Mária

  Nem tudom miért, de a tájképeket imádok festeni. Ez a kép elvarázsolt! Nem vagyok profi, szinte még kezdő, de tényleg sikerült megfestenem a videó alapján!???? Sőt, még magam rajzoltam elő! Kívánok mindenkinek sok sikert, és ne féljetek a nehezebb képek megfestésétől! Ez egy kihívás, de meglátjátok menni fog! Köszönöm a részletes videót a csapatnak! Edina a videóban meg egyenesen, mintha erre született volna! Nos ilyenek a profi festők, mint Ő!

 6. Anita

  Nagyon örülök, hogy születésnapomra ezt a festményt választhattam a gyerekeimtől. Gyermekkorom hangulatát adja ez a festmény. Egyszerűen imádom! A videó, az eszközök, mint mindig teljesen tökéletes! Nagyon köszönöm, ezt az “én-időmet”, szuperek vagytok “Képesvagy” csapat és főként Edina! ????

 7. Tamara

  Szuper élményfestés. Köszönet a precíz, érthető, követhető oktatóvideóért. Jó hogy bármikor megállítható , így a saját tempómban tudtam haladni, és a végeredmény látni fantasztikus érzés. Egyik kedvenc képem, nagyon szeretem a hangulatát.

 8. Reni

  Amikor megláttam ezt a képet, azonnal elképzeltem Édesanyám házában. Vidéken él, egy kis parasztházban. Azért rendeltem meg, hogy megfessem neki… anyák napjára szánom, s alig várom, hogy átadhassam neki!
  Nagyon jó volt festeni…minden percét élveztem… egyszer sem éreztem azt, hogy nem fog sikerülni valami… Edinából árad a nyugalom… teljesen biztonságban éreztem magam. Abban a tudatban festettem, hogy anyukám egy csodás ajándékot kap tőlem.
  Azon gondolkodom, hogy ezt megfestem még egyszer…… teljesen feldobott…. 🙂
  Köszönöm Edina! 🙂

 9. Éva

  Amikor először megláttam, tudtam, hogy egyszer ezt meg kell festenem annyira gyönyörű????. Köszönöm a lehetőséget,a nyári kedvezményt. A videó teljesen érthető, jó lenne egyszer eljutni a személyes találkozóra mert az ecset kezelésem még nagyon kezdő szinten van. A kép maga 50*70.es méretű lett, jót tett az önbizalmamnak a végeredmény. Még egyszer köszönöm Edina, hogy megosztod a tehetséged.

 10. Katalin

  Ez a festmény a nagyszüleimnél töltött vidéki nyaralások boldog gyermekkori emlékeit idézték fel bennem, rögtön tudtam, hogy meg kell festenem! Ezelőtt soha nem festettem még tájképet, ezért kicsit tartottam is tőle. Utóbb kiderült, hogy feleslegesen, mert Edina szuper oktató videójával az elejétől a végéig élveztem a festést. Festés közben egyszerűen megszűnt számomra az idő! Az elkészült kép a nappalimba került, így nincs nap, hogy ne gyönyörködnék benne. Sokszor el sem hiszem, hogy én festettem! 😉 Imádom!

 11. OKszi

  Ez igazán nehéz volt megfesteni, de sikerült! Képes vagyok! 🙂 Nagy segítség az útmutatás, de Edina nagyon jó tanár, jól mutatja a fortélyokat, a praktikákat, a technikákat, enélkül biztosan nem ment volna. Köszönöm szépen a lehetőséget!

 12. Ágnes

  Sziasztok! Ma végre sikerült megfestenem ezt a gyönyörű képet! El sem hiszem, hogy én festettem! Visszahozta a gyerekkori emlékeimet. Köszönöm Nektek! Teljesen kikapcsolódtam közben! ???? Edina remek oktató! ????‍????????????❤

 13. Klara

  Azonnal megragadott a kép hangulata, a békés, nyugodt falusi környezet. Élmény volt megfesteni, különösen Edina tanulságos iránymutatásával! Köszönöm!

 14. Márti

  Szuper élmény és végeredmény. Persze ehhez ti is kellettetek! Az egyik kedvencem!!!
  Edina mindent érthetően elmagyaráz.
  Köszönöm a KÉPEMET

 15. Csilla

  A videó nélkül biztos, hogy bele sem vágtam volna. Edina kedves hangon lépésről-lépesre vezette a kezemet. Köszönöm ezt a nagyszerű élményt!

 16. Ilona

  A kép hangulata ragadott meg engem is. A gyermekkori falusi nyaralásokat hozza vissza. Nekem a harmadik képem volt és az első tájképem. Láttam, hogy nem lesz egyszerű, de nagyon bíztam Edina vezetésében és sikerült :)) Köszönöm az élményt, az örömöt és az utat, amin elindítottatok…

 17. Réka

  Gyönyörű kép! Nem a legegyszerűbb festésem volt, de minden mozdulatát imádtam. Hihetetlen, hogy képes voltam ilyet alkotni. 🙂 Nagyon köszönöm a lehetőséget!

 18. Tünde

  Szuper, érthető instrukciók. Természetesen mindig kellemesen elfáradok egy-egy kép megfestése után. 🙂
  Ennek a festménynek nagyon kellemes a hangulata és az oktató videóknak köszönhetően annyira megszerettem a festést, hogy beiratkoztam egy művészeti iskolába.

 19. Mónika

  A kép hangulat, színvilága azonnal magával ragadott. Akkor még nem gondoltam, hogy milyen nagy kihívás elé állítom magamat, mert sok nehézséget okozott a megfestése. Viszont Edina részletes, aprólékos és sokat segítő videója alapján nem igazán sikerült volna, köszönöm!

 20. Margit

  A videó követhető, és pontos instrukciókat ad Edina. A felhők, virágok és a fák festésénél nagyon tetszett a szabad alkotás. Hatalmas öröm az elkészült kép. Köszönöm az élményt.

 21. Ildikó

  Imádtam festeni, a nagyszüleimnél töltött nyarakat idézi a hangulata. Tartottam tőle, de olyan pontos instrukciókat kaptam, hogy nagyon tetszik a végeredmény!

 22. Kalmár-Barcsai Ágnes

  Végig nagyon élveztem a festést, pedig tartottam tőle. Aztán egyre jobban alakult a kép, a végeredmény pedig egy csodás kép lett. Szuper karácsonyi ajándék volt!

 23. Boda Mónika

  8. festményem Edináéknál, és mint minden utolsó, most ez a kedvencem. Hihetetlen mennyire magával ragad és kikapcsol! És ha ránézek a képre….. csak mosolygok.
  Köszönöm szépen az élményt!

 24. Kovácsné Szigeti Mária

  Nagyon jó videó. Először könnyebbnek tűnt,de megbirkóztam vele a magam szintjén 🙂

 25. Izbékiné Csilla

  Ezt a képet egy barátnőm kérésére festettem meg, nagyon tetszett neki a végeredmény én pedig tudtam, hogy Edina videója alapján nem fogok csalódást okozni 🙂 Köszönöm az instrukciókat, élmény a videók alapján a festés!

 26. Bótos Lászlóné

  Köszönöm az élményt. Sokat tanultam a videóból, hasznos és érthető volt. Megdolgoztam vele, de megérte. ????

 27. Eszes Melinda

  Ez már a negyedik online festésem volt. Nem volt könnyű megfesteni, de megérte. Minden percét élveztem. És gyönyörű lett. A videóban lévő utasítások egyértelműek és könnyen követhetőek. Köszönöm ezt az élményt is.

 28. Kovácsné Szigeti Mária

  Picit meg kellett vele küzdenem,de végül is egész jó lett.Edina szuperül magyaráz.

 29. Jolán Borbély

  13. képként festettem meg Edinával.Az instrukciók mint mindig tökéletesen vezették a kezemet.Számomra annyira jól sikerült, hogy hosszú percekig tudom csodálattal nézni. Köszönöm az elkészült videót Képesvagy csapata. 🙂 🙂

 30. Nagy Lászlóné

  Nem vagyok művész, de nagyon szeretek festeni. A kép nagyon megtetszett, és a videót nagyon jól lehetett követni, látszott a képernyőn, hogy mit-hogyan kell festeni, nem takarta el semmi, nem voltak benne üres járatok. Élvezet volt, és gyakran ránézek az eredményre, jó érzés. Köszönöm a segítséget, még biztos fogok új képet választani.

 31. Kovács Sándorné

  A 72 éves Anyukám nevében írok. Ő szeretett bele újabban a festésbe egy ingyenes lehetőséget kipróbálva. Névnapjára ennek a képnek a videóját szerette volna ajándékba, melyet meg is kapott. Nagyon alapos a videó útmutatása, és követhető minden kis részlet festése, ezért Anyukám nagy merészen rögtön egy 50×70-es vászonra festette a képet. Sok-sok napon át készült, élvezte minden percét!

 32. Juhászné Ulviczki Zsófia

  Régóta szemeztem ezzel a képpel, nagyon tetszik a nyugalmat árasztó hangulata. A videó érthetően, követhetően végigvezet az egész folyamaton. Nagyon szép lett a kép. Talán még egyszer megfestem, most már bátrabban. Köszönöm az élményt!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top