Balett Táncosok

3 990 Ft

(11 vásárlói értékelés)

Ha szereted a kevésbé kötött formákat, ecsetvonásokat és színeket, szeretnéd próbálgatni a saját stílusodat, akkor a Balett Táncosok neked való kép.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 35 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Balett Táncosok videója 1 óra 35 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

Balett Táncosok termékről 11 értékelés

 1. Nelli

  Kedvenc képeim egyike a Balett Táncosok sorozat. Nagyon megörültem, amikor az otthoni élményfestős csomagok között megláttam. A sorozatomból pont ez a kép hiányzott. Szuper a videó, külön jó, hogy meg lehet állítani, vissza lehet tekerni. Edina nagyon jól magyaráz. A festékek elegendő mennyiségűek, még maradtak is. Vannak ecseteim, de rendeltem profi ecsetszettet, kipróbálom… Óriási a különbség, ezekkel az ecsetekkel valóban lehet húzni szép vonalakat, megérte a befektetés. Élveztem az otthoni festés minden pillanatát!

 2. Anita

  Ennél a festménynél arra gondoltam, nem olyan nehéz megfesteni, mert aránylag egyenes vonalak vannak, s nem tűnt bonyolultnak. Tetszett a színvilág! Festés közben rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan egyszerű! Koncentrálni a vonalakra, a színek szép összedolgozására! Teljesen kikapcsoltam és csak a festményre koncentráltam. Nem csak nekem kedvencem ez a kép, hanem a 3 éves kisfiú unokámé is. Szeretném majd a többi Balett táncosok képeket is megfesteni. A festményhez minden segítséget megkaptam a videóból, a hozzávaló festékekből még maradt is! ???? Ajánlom mindenkinek megfesteni!!

 3. Szabóné

  Nagy segítség volt a video a Balett Táncosokhoz. Alaposan elmagyarázott Edina mindent, mindenre kiterjedő tanácsokat kaptam az ecset használatától, technikáktól kezdve a festék keverésén át a kép aláírásáig. Szerintem elég jól sikerült a képem, legalább is a családomnak tetszik. Köszönöm az élményt!

 4. Angéla

  Imádtam festeni. Mire a végére értem egyre vidámabb lettem tőle… és azóta is ha ránézek 😉

 5. Viktória

  Köszönöm az élményt, mely a sok segítséggel valósulhatott meg. Az egyenes vonalaktól eléggé féltem, de úgy érzem sikerült jól megoldanom. Ajándéknak készült és a megajándékozott öröme magáért beszélt!

 6. OKszi

  Ezt a képet a férjem kérte és nagy sikert aratott a családi körben 🙂 Igéretet tettem, hogy ajándékba ismét megfestem. Szépek a színek és érdekesek a formák, nagyon jól érzetem magam munka közben, kellemes volt! Köszönöm a segítséget Edinának!

 7. Margit

  A Balett Táncosok vidám, kedves kép, úgy láttam, nem annyira nehéz kezdőnek sem a megfestése. Munka közben volt egy szakasz, amikor nagyon nem tetszett a saját képem… de addig alakítgattam Edina útmutatása alapján, hogy a végén elértem azt a vidám és kedves képet, amit szerettem volna. Ki is tettem a lakásba, majd amikor megtetszett a Lányomnak, neki ajándékoztam. Jók voltak az instrukciók, körülbelül a félidőtől élvezetes volt a festés. Talán még egyszer megfestem, hogy nálam is legyen ebből egy példány.

 8. Zsu

  Fantasztikus érzés volt festeni a Balett táncosokat. Teljesen elveszett a külvilág festés közben, annyira csak Edina instrukcióira és a festésre figyeltem. 🙂
  Mire elkészült a kép, teljesen jókedvű lettem és még most is mosolyra görbül a szám ahányszor csak ránézek.
  Igaz, messze nem tökéletesek a kissé duci balerináim és van még bőven hova fejlődni, de nagyon büszke vagyok rá! 🙂
  Köszönöm Edinának, hogy végig fogta a kezem festés közben és így megszülethetett életem első “igazi” festménye.
  Ami biztosan nem az utolsó… hisz a dobozban már ott várakozik a lány aki sétál az esőben…(Séta az esőben).
  Én pedig alig várom már, hogy ecsetet ragadva, Edina segítségével ,,életre” festhessem. ????

 9. Andrea

  Már el is ajándékoztam a festményt, újra meg fogom festeni. Az ajándékozott szerint nagyon jól sikerült. Őrá a legnagyobb hatást a színátmenetek jelentették. Ez egy új dolog volt, örülök, hogy megtanulhattam. Vékony vonalat még nem tudok olyan szépen festeni, mint Edina, de próbálkozom. Nagyon élveztem a festést, Edina instrukciói kiválóak!

 10. Mónika

  Régóta tetszik a kép, de csak most festettem meg Edina oktató videója alapján, ami sokat segített, mert részletesen elmond minden tudnivalót róla. Nagyon jól kezdődött a festésem, de a végén gondot okozott a két oldal összehangolása. Végül addig alakítgattam, amíg nem lettem elégedett a végeredménnyel. Köszönöm az élményt!

 11. Freund Kitti

  Nekem ez volt a kedvencem, a lányomnak festettem és azóta is a gyerekszobában a kedvenc képem, amire szeretek ránézni, és kislányom is büszkén meséli, hogy ezt anya festette.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top