Love By The Lake

4 990 Ft

(31 vásárlói értékelés)

Ha ki szeretnéd próbálni, milyen érzés foltokból varázsolni egy gyönyörű festményt, ha az éjszakai fények adta hangulat neked is nyugodt érzést ad, ha neked sem probléma egy kis eső, ha a szerelmeddel szeretnél sétálni, akkor a Love by the Lake a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 58 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Love by the Lake videója 1 óra 58 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

A videó nagyon aprólékos, és követhető. Az eszközök jó minőségűek, a festék bőségesen elég.
Imádom az elkészült kép színeit és stílusát. Köszönöm az élményt!
Szerettem Edinával festeni! 😀” – Renáta

Harmadik festményen is elkészült, Love By The Lake Edina segítségével 😇 Egy újabb technika, egy újabb kihívás, sikeresen…. Köszönöm az élményt! 🤗🙏” – Edina

A gondolataimat kikapcsolja, a mindennapi rohanásból le tudok fékezni egy kicsit, majd elégedett fáradtsággal fejezem be a művet. Olyan, mintha én sétálnék a parton az esőben. Imádom.” – Olga

Tetszik Afremov stílusa. Edina videója tökéletesen megmutatja a technikát ecsetre. Fantasztikus élmény volt, hasznos időtöltés.” – Anikó

 

Love By The Lake termékről 31 értékelés

 1. Katalin

  Nászajándékba készült a kép, az ifjú párnak nagyon tetszett. A videó instrukciói érthetőek voltak és jól követhetők.

 2. Gizella

  Jó minőségű eszközök és anyagok, a videó jól elnavigál. Számomra új élményt és új hobbit adott.

 3. Renáta

  A videó nagyon aprólékos, és követhető. Az eszközök jó minőségűek, a festék bőségesen elég.
  Imádom az elkészült kép színeit és stílusát. Köszönöm az élményt!
  Szerettem Edinával festeni! 😀

 4. Zoltán

  Nagyszerű volt festeni és a végeredményt nagyon szeretem 🙂

 5. Anett

  Első festés-élményem volt, és imádtam minden pillanatát. Edina nagyon kedvesen és profin vezette a kezemet. Ezek szerint tényleg képes vagyok.
  A legnagyobb dicséretet gyermekemtől kaptam: “Anya, ez a kép annyira jól sikerült, hogy el kéne adnod” 🙂
  Biztos, hogy fogok még a Képesvagy-gyal festeni. Köszönöm a lehetőséget!

 6. Edina

  Harmadik festményen is elkészült, Love By The Lake Edina segítségével ???? Egy újabb technika, egy újabb kihívás, sikeresen…. Köszönöm az élményt! ????????

 7. Tamara

  Szuper élményfestés. Köszönet a precíz, érthető, követhető oktatóvideóért. Jó hogy bármikor megállítható , így a saját tempómban tudtam haladni, és a végeredmény látni fantasztikus érzés. Karácsonyi ajándéknak készült.

 8. Tünde

  A videós segítség nagyon jó. Csak a videót rendeltem meg, mert itthon már rengeteg festékem van, de így is elkészült a kép. Jó érzés ránézni, köszönöm 🙂

 9. Júlia

  Nagyon tetszett ez a kusza ecsetvonásokkal való festés, azt hiszem fogok még Afremov alkotást festeni máskor is 🙂
  A videó minősége, a festékek mennyisége továbbra is tökéletesek 🙂

 10. Kesjárné Marik Éva

  Nagyon követhető és részletes a videó, mindent tartalmaz, amivel sikeresen megfesthető ez a kép! Sokszor megállítottam, hogy utolérjem magam, de csodás élmény volt, teljesen kikapcsolt! Köszönöm!

 11. Csilla

  Nagyon szerettem ezt a képet festeni, lenyűgözőek a színek, a hangulata, lépésről lépésre ahogy kialakult a kép, látszott, hogy a legjobb döntés volt, hogy ezt választottam. Imádom!

 12. Ági

  A Love By The Lake festményt régen szerettem volna már megfesteni, mert Afremov stílusa nagyon tetszik. Kíváncsi voltam, hogy működik ez a gyakorlatban. Mondhatom, hogy az oktató videó segítségével lépésről-lépésre sikerült. Edina jól követhető instrukciói segítségével szép képet festettem. Jó, hogy bármikor leállíthattam, újranézhettem a videót, így saját tempóban haladhattam. Ismét tanultam valamit, már bátrabban alkalmazok új technikákat. Kellemes élmény volt.

 13. Csilla

  Nagyon tetszik ez az Afremov hangulatú kép. Először az unokatestvéreméknek festettem meg eljegyzésükre. Szerettem volna magamnak is hogy meglegyen, ezért másodszor is megfestettem a videó alapján, kiegészitve a Notre Dame épületével a háttérben. Mikor meglátta a barátnőm, kérte, hogy neki is fessek egy ilyet. Ezért örülök hogy megvásároltam ezt a videót, mert igy többször nekifoghatok, s alkotásommal nem csak magamnak, hanem másoknak is örömöt szerezhetek.

 14. Gyöngyös

  A videó segítségével szépen el lehetett készíteni a képet. A technikai és szinkeverési tanácsokkal a késöbbi festésekre is nagy segítséget adtak.

 15. Ágnes

  Kedves Képesvagy Csapata!

  Ma végre elkészültem a Love by the lake c. képpel! Nagyon élveztem a festést, teljesen feltöltött energiával! Végre kizökkentem a szürke hétköznapok világából! Csodálatos dolog a festés!
  Köszönöm a lehetőséget! Tényleg nincs lehetetlen! 🙂

 16. Krisztina

  Az első képek egyike, amit Edinával festettem. Szeretem a kép színeit, a hangulatát, és a videó segítségével sikerült olyan képet festenem, amilyet szerettem volna, ez az egyik kedvenc festményem. A videó szuper, érthető, követhető, Edina minden lépést megmutat, elmagyaráz.

 17. Olga

  A gondolataimat kikapcsolja, a mindennapi rohanásból le tudok fékezni egy kicsit, majd elégedett fáradtsággal fejezem be a művet. Olyan, mintha én sétálnék a parton az esőben. Imádom.

 18. Anikó

  Tetszik Afremov stílusa. Edina videója tökéletesen megmutatja a technikát ecsetre. Fantasztikus élmény volt, hasznos időtöltés.

 19. Erzsébet

  Szerettem festeni ezt a képet, részletes és jól követhető az instrukció a videón.

 20. Hajnalka

  A videó segítségével szinte gyerekjáték volt a kép elkészítése 🙂

 21. Renáta

  Teljesen elvarázsolt ez a kép, és mérhetetlenül hálás vagyok, hogy én magam is képes voltam megfesteni a segítségetekkel! A videó szuper, lépésről lépésre segít az első ecsetvonástól az utolsóig. Nagyon köszönöm!

 22. Ildikó

  Imádtam festeni és nagyon tetszik a végeredmény! Köszönöm a mindenre kiterjedő magyarázatot! Egy éve nem hittem volna, hogy képes vagyok festeni.

 23. Margit

  Ismét tökéletes bizonyságot kaptam, hogy Edina segítségével csodás alkotásra vagyok képes. Köszönöm az élményt.

 24. OKszi

  A festő sajátos technikája miatt nem volt egyszerű keverni a színeket, pl. a sárga + kék makacs módon zölddé akart válni, ki érti ezt 🙂 ? Most sem adtam fel, 2-szer megfestettem a képet, az egyik karácsonyi ajándék, ma kiderül milyen érzelmeket vált ki. Addig is szeretném megköszönni Edinának az útmutatást, nélküle nem boldogultam volna! Boldog Karácsonyt!

 25. Krisztina

  A férjemet leptem meg karácsonyra ezzel a páros “Love by the Lake” élménnyel. Nagyszerű kikapcsolódás és közös időtöltés volt. A videón nagyon jól követhető minden instrukció. A praktikus tanácsokat bemutató fél órás bevezető nekünk kezdőknek igazán hasznos volt.
  Ez volt az első, de nem utolsó képünk. Köszönjük, Edina!

 26. Beáta Svercsok

  A videó és az instrukció minősége, részletessége felülmúlta az elvárásaimat. Könnyen követhető, érthető. Hatalmas sikerélményem volt, pedig elég kritikus vagyok a saját munkáimmal ???? és mindenkinek nagyon teszett az elkészült kép, főleg hogy ajándékba adtam. Maximálisan elégedett vagyok, alig várom, hogy más képet is megfessek a segítségetekkel. ???? köszönöm szépen.

 27. Eszes Melinda

  Az egyik kedvenc képem lett. Bárki megnézi azt mondja profi vagyok. Mire én felvilágosítom Őket, hogy profi instrukciók alapján készítettem videó alapján. Köszönöm a profizmusotokat.

 28. Jolán

  Ismét egy felhőtlen kikapcsolódás érthető instrukciókkal ötvözve! 🙂 🙂

 29. Eszter

  Imádom Afremov képeit, a gyönyörű színeket és a hangulatot ami körbelengi! Nagy vágyam volt ezt a képet megfesteni! Edina segítségével könnyen ment, csodás élmény volt! A sikerélmény garantált!! ????

 30. Zsuzsa

  Abszolut kedvencem ez a kép.A videó jól követhető,mint mindig. Edina most is aprólékosan mindent elmagyaráz.Sokszor megállok a kép előtt és gyönyörködök benne.Köszönöm Edina,hogy megszerettetted velem a festést!

 31. Berecz Ildikó

  Nagyon szeretem az oktató videóitokat, tényleg lépésről lépésre megmutatnak mindent, jól követhetőek, érthetőek. Jó volt (ezt is) festeni, minden videóból mást és mást tanultam meg. Szuper énidő-töltés, mert szó szerint feltöltődés. Valamint a kép is nagyon jó lett. Lesz még folytatás…

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top