Séta Az Esőben

4 990 Ft

(14 vásárlói értékelés)

A rózsaszínes-barackos-fehéres színvilágával, és témáját nézve ez egy igazán könnyed kép. Ki ne képzelné magát a lány helyébe? Ha te igen, akkor a Séta az Esőben a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 38 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Séta Az Esőben videója 1 óra 38 perchosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Séta Az Esőben termékről 14 értékelés

 1. Bernadett

  Ez volt az első kép, amit otthon megfestettem. Nagyon tetszett a színvilága, ezért választottam. Épp ezért nagyon érdekes volt a videó alapján megfesteni a képet, izgalmas volt, ahogy a különböző rétegeket egymásra festettük: egy sötét színvilágú alapból hogyan lehet egy ilyen világos tónusú képet varázsolni.

 2. Andrea

  Kislányom (10 éves) választotta ezt képet. Nagyon jó közös élmény volt együtt megfesteni. A festéshez mind az alapanyag, mind a magyarázat elegendő volt, hogy egy szép képet kapjunk.

 3. Júlia

  A színek valami mesések! Én talán mindenhol picit sötétebben hagytam, mint Edina, mert egy erőteljesebb színű képet szerettem volna. (Így passzol jobban a kislányom szobájának a színéhez)
  A videó minősége tökéletes volt, a festékek mennyisége bőséges (még maradt is azokat elraktam későbbre 🙂 )
  Köszönöm, hogy 3 órára ismét kikapcsolódhattam! Köszönöm, hogy ismét Képes lehettem! 🙂

 4. Mária

  Ez a második festmény, amit választottam megfestésként, bár ezt vettem elsőnek. Minden nagyon jól követhető volt. Sokat tanultam belőle.

 5. Erzsébet

  Ez a harmadik kép amit Edinával festettem és minden percét élveztem. Edina nagyon jól irányít és magyaráz, kedvesen és érthetően. Nagyon szeretem az elkészült képemet!☺ Köszönöm.

 6. Anikó

  Nagyon örülök ennek a képnek, jól esik ránézni. Vidám, de egyben sejtelmes, világos színekkel. Edina magyarázata és irányítása nélkül biztos nem sikerült volna.

 7. Kinga

  Nagyon jó volt megfesteni. Edina segítségével sikerült egy gyönyörű képet alkotnom.

 8. Mária

  Edina vezetése alapján jó volt festeni. Igaz, nem tudtam mindig azokat a színeket kikeverni, de még nagyon sokat kell gyakorolnom, hogy sikerüljön. Nagy élmény volt. Köszönöm.

 9. Gabriella

  Nagyon féltem tőle, de mivel tesóm ezt kérte, hogy fessem meg neki, belevágtam. Kellemesen csalódtam ,mert könnyű volt felépíteni. Nagyon tetszett, és az összes eddig vásárolt kép közül ennek a képnek a végeredményével vagyok a legjobban megelégedve.

 10. Ildikó

  A festés minden percét imádtam. A videót többször is megnéztem, mielőtt belevágtam… Van hova fejlődni, de az élmény, a kikapcsolódás szuper volt! Edina nélkül nem ment volna, nagyon jól vezette végig a kép megfestését! ????????????

 11. Tímea

  A 10 éves kislányommal és a barátnőmmel együtt festettük meg a képet. Időnként nem tudtunk olyan tempóban haladni, mint ahogyan Edina festett a videón, valaki mindig lemaradt, mert még egyikünk sem festett soha vászonra, de így legalább két jó délutánunk is volt. 🙂 A videó jól követhető és Edina magyarázata nagyon alapos és részletes volt, melynek hála a végén mindenki elégedett volt a festményével. Köszönjük!

 12. Bottó Brigitta

  Nagyon jóleső kikapcsolódást nyújtott ennek a képnek a megfestése. A kép színei is gyönyörűek, a videó is jól követhető volt, összességében nagyon elégedett vagyok azzal, amit kaptam. Mind az alapanyagok, mind a videó, mind pedig az élmény minőséget képvisel.

 13. Takacsanita

  Különleges élmény volt ezt a képet elkészíteni. A színvilága nagyon szép. Edina nagyon jól irányít, vele együtt festeni nemcsak alkotás volt, hanem egyben sok-sok színkeverési és ecsetkezelési gyakorlat is. Köszönöm az élményt és az itt szerzett ismereteket.

 14. Krisztina

  A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva áll össze a festmény. Edina mindent elmagyaráz festés közben. Köszönöm a kellemes időtöltést, igazi kikapcsolódás volt. Szeretem az elkészült képem.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top