Cherries

3 990 Ft

(3 vásárlói értékelés)

Ez a kép minden, ami nyár. A nyár íze, a nyár színe. És a szabadság, amit ennek a képnek a festés élménye fog neked adni.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 20 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Cherries videója 2 óra 20 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Cherries termékről 3 értékelés

 1. Kienle Gábor

  Nagyon élvezetes volt a festés folyamat, illetve rengeteg új dolgot tanultam a készítése alatt, ami megalapozta a festéssel kapcsolatos tudásomat!

 2. Csővári Andrea Hegyközség

  Ez a kép az első Képesvagy festésem volt és tudom, hogy nem is az utolsó. Nagyon szerettem festeni ezt a képet, azóta is a lakásunk dísze!

 3. Eszes Melinda

  A Cherries festése más volt mint az eddigi képek, melyeket festettem az oktatóvideók segítségével. Azt gondoltam nem fogok vele sokat pepecselni, de mégis. Nagyon élveztem a színek kavalkádját egy-egy szem cseresznye festése közben. A végeredmény szuper lett.
  Alig várom, hogy újabb kép festésére legyen időm!!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top