Őszi Séta

3 990 Ft

(4 vásárlói értékelés)

Ha szereted a szabad alkotást, a kusza ecsetvonásokat, és egy olyan őszi képet szeretnél, amin harmóniában vannak a hideg és a meleg színek, akkor sz Őszi Séta a te képed.

Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 4 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Őszi Séta videója 2 óra 4 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Őszi Séta termékről 4 értékelés

 1. Ágnes

  Néhol kicsit küzdelmes volt, de nagyon szerettem ezt a képet festeni. Az ősz az egyik kedvenc évszakom és Edina segítségével az egyik kedvenc képemet sikerült megfestenem 🙂 Köszönöm a lehetőséget!

 2. Zsuzsa

  Edina videója alapján mindig egy élmény a festés, nem beszélve a gyönyörű őszi színekről. Az elkészült képet már el is ajándékoztam, úgyhogy újra meg kell fessem. 🙂

 3. Csaba

  Soha előtte még csak hasonlót sem csináltam. Így mindenféle kiegészítőkkel rendeltem meg a képet. Nagyon megérte! Azóta is azokat az eseteket (is) használom. A festék jó minőségű és valóban bőséges volt. Akkora élményt adott, hogy azóta számos egyéb kép is készült.

 4. Zsuzsika

  Gyönyörű kép lett, pedig a legelső volt. Több online élményfestést kipróbáltam már, de vagy a videó nem volt elég támasz, vagy a felrajzolás nem volt egyértelmű. Edináékkal minden tökéletes. A videó érthető és részletes, a vászon nagyon jó minőségű. Benne vannak az ékek is, ami egyedülálló az én ismereteim szerint.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top