Napraforgók

4 990 Ft

(29 vásárlói értékelés)

Minél kevésbé törekszel a tökéletességre és pontosságra, annál gyönyörűbb Napraforgókat tudsz festeni. Szabálytalan, vásznon keveredő festékfoltokkal lehet ezt a stílust elérni.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 57 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Napraforgók videója 1 óra 57 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Napraforgók termékről 29 értékelés

 1. Emese

  Nagyon élveztem a festést.

 2. Katalin

  Szép kihívás volt a kép megfestése és nagy élményt okozott. Mivel elajándékoztam, meg fogom festeni meg egyszer.

 3. Katalin

  A Jézuskának írt levelemben kértem újabb képet. 😉

 4. Tibor

  Mi páros festésben csináltuk nagyobb vásznon, így is teljesen rendben volt a videó. A festés technika is kicsit más volt, mint amiket eddig csináltunk, de az is tetszett. Összességében teljesen jól működött az otthon festés is.

 5. Zoltán

  Alig vártam, hogy megfesthessem!

 6. Ágnes

  Köszönöm az élményt! ????

 7. Júlia

  Szuper kikapcsolódás volt így Húsvét hétfőn! 🙂

 8. Darabos Beáta

  Ezt a képet egyszer már megfestettem, akkor is szerettem. Most ajándékba készült és valóban más lett, mint az első. Ezt is imádom ebben az egészben. Ugyanaz és mégis más. 🙂 Köszönöm!

 9. Reni

  Jól érthető, követhető videó volt ez is, mint azt Edinától már megszokhattam. Szeretem, hogy mindent elmagyaráz… szeretem a zenei aláfestést, szeretem, hogy nem kell izgulni, mert ha követem őt, baj nem lehet. 🙂 Ismételten köszönöm a lehetőséget. Csillagos hatos 😉 videók!

 10. Györgyi

  Teljesen jól érthető, követhető a videó. Minden percét élveztem, ajándékba készült.

 11. Erzsébet

  Nekem kihívás volt a kép, kétszer is megfestettem, mert az első változat nem tetszett. A második viszont kedvenc lett!

 12. Izabella

  Nagyon tetszik a végeredmény, nem csak nekem, hanem a családnak is ❤ Nagyon jól követhető a videó saját tempóban is, igazi élmény volt, mindig örömmel nézem az elkészült festményt.

 13. Edina

  Szuper volt, mint mindig. Nagyon élveztem.

 14. Adrienn

  Sikerült megfestenem a napraforgós képet. Ajándékba adtam és sikert aratott. Nagyon jók a videók, mert szinte vezetik a kezem, sokat tanulok belőlük. Köszönöm szépen Nektek!

 15. Andrea

  Már régen akartam napraforgót festeni, nagyon örültem a lehetőségnek. Pláne, hogy a kedvenc festőm, Afremov képe volt. Amit tanultam: a színátmenet megfestése, lapos ecsettel szirmot festeni (!). Nagyon élveztem minden percét, és elégedett vagyok az eredménnyel. Edina instrukciói kiválóak!

 16. Riel

  Nagyon élveztem a festést, köszönöm. 🙂

 17. Ági

  Nagyon tetszik a végeredmény, ami köszönhető Edinának, és az érthető és alapos videónak. Gyönyörű festmény, örülök, hogy rávezettetek a technikára, hogyan is kell megfesteni.

 18. Irén

  Nagyon szép lett a kép, a családomnak is tetszik. A fiam mindjárt lecsapott rá, most az ő szobája falát díszíti.

 19. Varga Szandra

  A Napraforgók képet a kislányom óvónénijeiknek búcsúztató / köszönetnyilvánító ajándékaként festettem meg – 2szer is. 🙂 Büszkén dicsekedtek vele az oviban, és vitték haza, ami önmagáért beszél. 😀 Köszönöm <3 <3 <3 //Szandra

 20. Andrea

  Jó volt a videó. Élveztem a festést.

 21. Krisztina

  A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva összeáll a festmény. Edina mindent elmagyaráz festés közben. Köszönöm 🙂

 22. Viola

  Ez a kép olyan életteli, mégis annyi nyugalmat áraszt! A videóban egyértelmű segítséget kaptam a megfestéséhez!

 23. György Judit

  Nagyon alapos Edina magyarázata, élvezet vele festeni! A videót annyiszor állítittam meg, ahányszor szükség volt rá, így 9 óra alatt sikerült megfestenem a képet. Van még mit gyakorolnom! ????

 24. Zsuzsa

  Nagyon szerettem festeni ezt a képet.Edina most is profi módon mutatta az utat.A tesómnak festettem szülinapjára.

 25. Hidvégi Gabriella

  Tartottam ennek a képnek a megfestésétől de olyan nyugalom szállt meg mikor ránéztem, hogy muszáj volt belevágnom. Olyan könnyedén meg lehet festeni, hogy észre se vettem és már készen is volt. Imádom.

 26. Marianna

  Ezt? Én? Ugyan már!
  Jónéhány kép megfestése és sok levél elolvasása után aztán megszületett!
  Köszönöm a bátorítást és az iránymutatást!

 27. Kocsmár Erzsébet

  Nagyon kellemesen telt a délutánom a napraforgók megfestésével. Követhető, szuper a videó. Edina nagyon részletesen, érthetően elmagyaráz benne mindent. Imádtam festeni! Köszönöm az élményt!

 28. Magdolna

  Óriási kihívás volt!
  Edina instrukciói, a szuperül vezetett videó segítségével elkészült a festményem! Remek feltöltődés, kikapcsolódás volt! Köszönöm szépen Edina!

 29. Kuzsel Judit

  Első próbálkozásom volt az online videó segítségével a napraforgó. Edina instrukciói és a leírás együttesen eredményezte a képet, melynek festése, bár jó pár órába beletelt, felhőtlen időtöltésnek bizonyult és sikerélményt is adott.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top