Lámpásba Bújt Karácsony

5 990 Ft

(5 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 25 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Lámpásba Bújt Karácsony videója 2 óra 25 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Lámpásba Bújt Karácsony termékről 5 értékelés

 1. József

  Erre a képre szavaztam, mert a hangulata karácsonyi hangulatot áraszt.
  Edina ismét nagyszerűen mutatta be a festés lépéseit.
  Nekem kicsit nehézen ment a festés. Gondolom nem könny kép – vagy csak nekem nem állt a “kezemre”. Nem az Edina hibája, hogy nem lett tökéletes a képem – bár a hangulata így is bejött nekem.
  Köszönöm!!

 2. Ildikó

  Nagyon szeretem a kép hangulatát, kétszer is megfestettem. A másodikat lányom kapta, tetszett neki nagyon. Én kicsit elégedetlen voltam, mert a fények nem lettek olyan ragyogóak, mint szerettem volna. Edina mint mindig most is tökéletesen magyaráz. Kedves személyiségének köszönhető, hogy ennyire megszerettem a festést!
  Köszönöm! ????

 3. doratimea

  Még decemberben készítettem el a képet, de azóta is mindig jó érzés ránézni. Meghitt hangulatot áraszt. A festése igazi feltöltődés volt, az elkészült festmény sikerélményt adott.
  A videón Edina részletesen, érthetően magyarázza el a lépéseket, hasznos tanácsokat ad. Köszönöm! ????

 4. Kovácsné Szigeti Mária

  Az egyik kedvencem,bár nem lett tökéletes

 5. Vanda

  Nagyon szeretem ezt a képet, a videóval egy igazán jól sikerült festményt tudtam készíteni. Ebből a videóból is sokat tanultam, amit az önálló festegetéseimnél fel tudok használni. Köszönöm Edina 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top