Buddha

3 990 Ft

(9 vásárlói értékelés)

Ha szereted a keleti kultúrát, és színekből szeretnéd életre kelteni Buddha arcát, akkor ez a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 19 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Buddha videója 2 óra 19 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Buddha termékről 9 értékelés

 1. Ildikó

  Köszönöm szépen a lehetőséget! A csomag nagyon gyorsan megérkezett a rendelés után. Izgatottan vártam a videót is, hogy mennyire lesz majd követhető. De ahogyan a festőesteken is, úgy a videóban is minden aprólékosan volt végigvezetve, a színkeverésektől a mozdulatokig. Nagyon jó volt hogy bármikor megállíthattam, kedvemre alakítgattam a képet, saját tempómban tudtam haladni, vagy épp elmerülni. Fel sem álltam míg el nem készült. 🙂 Teljesen kikapcsolódtam. A kép témája meg önmagárt beszél, azóta is büszkén nézem a szobám falán. Nagyon jó érzés, hogy én készítettem! – Festékből is bőséges volt az adag, nem kellett spórolni vele.- Nagyon élveztem az otthoni festést! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 2. Krisztina

  Imádtam. Nem volt egyszerű, de megérte. Kikapcsolt. Köszönöm.

 3. Reni

  Nagyon jól érthető, követhető volt a videó. Élveztem minden percét. Örülök, hogy megfestettem ezt a képet. Nekem 10 óra alatt sikerült (2x ültem neki festeni), de így legalább ennyi “énidőm” volt. 🙂

 4. Beáta

  Lásd meg az apró, elrejtett csodákat, a téged váró lehetőségeket. Éld meg, hogy minden megtörténhet, hogy a képzelet nem szabhat határt a lehetőségeknek. Lépd át a határokat, hogy új területeket fedezhess fel, és bízz abban, hogy az út már létezik – neked csak járnod kell rajta. Megteremtették helyetted, így emeld fel a fejedet, és nézz körbe, hogy meglásd mindazt, amit tényleg NEKED készítettek elő! (KN)
  Ebben az idézetben benne van minden amit Edináék képviselnek!
  Nagyon szerettem az összes eddigi festményt, de a Buddha talán ami a rengeteg szín miatt a szívemhez közel áll. Fantasztikus csapat vagytok. Köszönöm az összes eddigi élményt. ❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Tímea

  Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon élveztem a festést. A rendelést követően nagyon hamar megérkezett a csomag és gondosan volt csomagolva. Még egy kis névre szóló kártya és ajándék is volt hozzá csomagolva. Bár problémásan indult a festésem, nagyon rugalmasan kezelték és megértően álltak hozzám. Nagyon jól esett.
  A videó nagyon részletes és sok tanács elhangzik a festés közben. A kép témája számomra nagyon kedves, imádtam a színeket amikkel dolgoztunk, és az árnyékolásban volt kihívás bőven. 🙂
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 6. Tímea

  Nagyon szuper volt!

 7. Varga Szandra

  Nagyon köszönöm ezt a remek lehetőséget. Nemrég kezdtem el élményfestészkedni. A Florida Lake-t már megfestettem Veled. Elképesztő lett! Nagyon tetszik az új hobbim, bár néha úgy érzem, hogy hiányoznak az alapok ahhoz, hogy javítsak a technikán. Meg is vettem a kiskönyvedet. 🙂 Illetve a tanuló videót is megcsinálom még párszor. Talán jobban megy majd az ecsetméret választás, illetve jobban látom, mit is tud az ecset. 🙂 A Buddha képpel kicsit szkeptikus voltam, elsőre le akartam volna cserélni a piros és a zöld színeket belőle, de nem mertem, hisz amatőr vagyok. 🙂 Szerintem egészen jól sikerült, tetszik. A zizz sarkom falára kerül a fotelem felé. Imádom. <3 <3 <3 <3 <3

 8. Tóth Bea

  Köszönöm az élményt! Csodás érzés töltött el a kép megfestése közben, teljesen kikapcsolódtam. A háttérzene nagyon jó választás, nekem nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálja ki, élje át azt az érzést amit nyújt.

 9. Póké Anna

  Régóta szemeztem ezzel a képpel. Első gondolatom a csoportos festés volt. A “karantén ” alatt döntöttem az online festés mellett. Szuper, hogy nincs időkorlát, s bevallom 3 nap is odaültem a vászon elé. Érthető a színkeverés, ahogy Edina elmagyarázza. ( itt mindig lemaradok, a tantermi festésen) Ez most nem volt gond, mivel visszanézhető.Kellemes a zene . Köszönöm a lehetőséget! S valószínű megfestem még egyszer.
  Függő lettem 😉 köszönettel: Anna

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top