Éves Előfizetés kedvezménnyel és ajándék köténnyel!

3 990 Ft / hónap - 13 hónapig kedvezményesen 39 900 Ft egyösszegű díjjal

MOST 3 HÓNAP AJÁNDÉKKAL + KÖTÉNNYEL 8000 Ft értékben! – limitált ajánlat, csak a készlet erejéig.

Mit adunk az előfizetésben?

 • Az ÖSSZES videóanyagunkat, amit folyamatosan bővítünk, így azokhoz is hozzáférsz!
  Az előfizetés több, mint 7000 percnyi festmény oktatóanyagot tartalmaz. Közel 60 különálló festmény elkészítésének lépésről lépésre haladó felvételét, emellett pedig 3 témában több órás videó tanfolyamokat az akrilfestésről.
  A videókat a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni korlátlanul, míg az előfizetésed él. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted.
 • Nyomtatható leírást!
  A videók mellé továbbá kapsz minden kép mellé egy nyomtatható leírást, ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

Az előfizetés ára pedig évi 47 880,- Ft helyett most csak évi 39 900,- Ft.  (2 hónap ajándékba!), amit január végéig megtldunk +1 hónap ajándékkal!

Ráadásul, most minden éves előfizetéshez ajándékba küldünk neked egy egyedi, limitált kiadású “Képesvagy bármire!” feliratú festőkötényt!

(A 12 havi kedvezményes díj egyben kerül felszámításra, 13 hónap után pedig az előfizetés áttér a normál havi előfizetési díjra, ami 3990,- Ft/hó.)

Az előfizetés 12 hónap után bármelyik hónap fordulónapjára szabadon lemondható.

Az éves előfizetés mellé ajándékba megkapod a Hobbifestőknek e-bookunkat 2490,- Ft értékben.

Cikkszám: elofizetes-eves Kategória:

Leírás

Az előfizetésben szereplő videókat az előfizetés időtartama alatt akárhányszor megnézheted, festésük közben bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet.

A videókban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képeidet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig.

Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod az összes videót. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül), és míg az előfizetés megújulásra kerül, addig szabadon elérhető lesz számodra.
Az előfizetésben szereplő képeket és videókat folyamatosan bővítjük, így minden hónapban fogsz találni új képet, amit meg fogsz tudni festeni a már meglévőkön felül.

Ha az előfizetésben szereplő videókat külön szeretnéd megvásárolni, erre is van lehetőséged, ebben az esetben 1-1 videóhoz nem havi hozzáférésed lesz, hanem örökös. Itt egy videó ára 3990,- és 5990,- között van darabonként.

Az előfizetésben lévő összes videó értéke 360 000,- forint, amit az előfizetés keretein belül évi 47 880,- forint helyett most csak évi 39 900,- forintért kaphatsz meg (2 hónap ajándékba!), amit január végéig megtoldunk +1 hónap ajándékkal!

Ráadásul, most minden éves előfizetéshez ajándékba küldünk neked egy egyedi, limitált kiadású “Képesvagy bármire!” feliratú festőkötényt! (csak a készlet erejéig)

(A 12 havi díj egyben kerül felszámításra, 13 hónap után pedig az előfizetés áttér a normál havi előfizetési díjra, ami 3990,- Ft/hó.)

Az előfizetés 12 hónap után bármelyik hónap fordulónapjára szabadon lemondható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top