Havi Előfizetés

3 990 Ft / hónap

Mit adunk az előfizetésben?

 • Az ÖSSZES videóanyagunkat, amit folyamatosan bővítünk, így azokhoz is hozzáférsz!
  Az előfizetés több, mint 7000 percnyi festmény oktatóanyagot tartalmaz. Közel 60 különálló festmény elkészítésének lépésről lépésre haladó felvételét, emellett pedig 3 témában több órás videó tanfolyamokat az akrilfestésről.
  A videókat a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni korlátlanul, míg az előfizetésed él. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted.
 • Nyomtatható leírást!
  A videók mellé továbbá kapsz minden kép mellé egy nyomtatható leírást, ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

Az előfizetés ára pedig csak egy mozizás ára havonta, 3990,- Ft.

Az előfizetés bármelyik hónap fordulónapjára szabadon lemondható.

Cikkszám: elofizetes-havi Kategória:

Leírás

Az előfizetésben szereplő videókat az előfizetés időtartama alatt akárhányszor megnézheted, festésük közben bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet.

A videókban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képeidet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig.

Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod az összes videót. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül), és míg az előfizetés megújulásra kerül, addig szabadon elérhető lesz számodra.
Az előfizetésben szereplő képeket és videókat folyamatosan bővítjük, így minden hónapban fogsz találni új képet, amit meg fogsz tudni festeni a már meglévőkön felül.

Ha az előfizetésben szereplő videókat külön szeretnéd megvásárolni, erre is van lehetőséged, ebben az esetben 1-1 videóhoz nem havi hozzáférésed lesz, hanem örökös. Itt egy videó ára 3990,- és 5990,- között van darabonként.

Az előfizetésben lévő összes videó értéke 360 000,- forint, amit az előfizetés keretein belül havi 3990,- forintért kaphatsz meg.

Az előfizetés bármelyik hónap fordulónapjára szabadon lemondható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top