Flamingók

3 990 Ft

(13 vásárlói értékelés)

A Flamingók egy nyugodtságot, harmóniát sugárzó kép, nem csak a színek terén, de egyszerre tartalmazz a mozgást és a megállt időt.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 50 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat, amiből olyan technikákat is megtanulhatsz, amelyek nem csak ehhez a képhez jönnek jól.

Természetesen a kép oktatóvideójában minden a képhez szükséges technikát elmondunk és megmutatunk.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Flamingók videója 1 óra 50 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

 

Flamingók termékről 13 értékelés

 1. Andrea

  Szia. Nagy élmény volt festeni, részletesen elmondtad a videóban, bár a csőrénél a pici ecsetvonásokat nem mindig láttam.

 2. Erzsébet

  Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek kikapcsolódást! Gyönyörűséggel tölti fel a lelkemet! Szuper a videó, ahogy Edina végig vezet! Örömteli élmény, köszönöm!

 3. Kitti

  Nagyon jó, színes kép, élmény volt a megalkotása. Ki tudtam közben kapcsolni, a háttér megalkotása tetszett a legjobban, ahol a színekbe a saját egyéniségemet is bele tudtam vinni.

  Köszönöm nektek, csodás kép lett, még biztosan festek együtt veletek. 🙂

 4. Melinda

  Több képet festettem a Képesvagy csapat segítségével, az egyik kedvencem ennek a képnek a megfestése volt! 🙂 Örömmel ajánlom mindenkinek, remek kikapcsolódás ebben a rohanó világban. A végeredmény pedig csodálatos, sokszor ránézek és boldogsággal tölt el, hogy Edináék segítségével megalkottam ezt a festményt! Köszönöm az élményt! 🙂

 5. Gabriella

  Nagyon jó volt festeni, ahogy a feketeség színes lesz. Ajánlom mindenkinek.

 6. Edina

  Köszönöm az élményt, ismét remek volt együtt festeni.

 7. Gyöngyös

  A videó segítségével többször is megfestettem a “Flamingók”c. képet. Imádtam a színeit. Az egyszerű vonal vezetésével, ugyanakkor a rendkívüli szabadságot adó színkeverésével nagyon megfogott. A kisebb kép “idős” barátosnémnak szerzett nagy örömet.

 8. Marika

  Első látásra megtetszett a kép, a harmonikus színvilága fogott meg, és a flamingókat is nagyon szeretem. A lányom kérte tőlem születésnapjára. Mindketten örültünk az elkészült festménynek, amit nagy élvezettel festettem. Edina a szokásos alapossággal, kedvesen vezetett végig a festés során. Köszönöm az élményt!

 9. Krisztina

  Nagyszerű kikapcsolódást nyújt a kép festése, s utána is jó érzés fog el, mikor a képekre nézek. A videó szokás szerint jól követhető, Edina mindent mutat és elmagyaráz, s végül összeáll a festmény. Szeretem az elkészült képem 🙂

 10. Lőwenthál Viola

  Ezt a képet imádtam megfesteni, annyira vidám, ugyanakkor a sok fekete miatt sejtelmes is. 🙂

 11. Lőwenthál Viola

  Nagyon sok festményeteket szeretem, de ebben van mind amellett hogy szép, valami misztikus ami megadja sajátos hangulatát !

 12. Borosné Nyeső Éva

  Amikor elkezdtem festeni a képet, úgy gondoltam, nem ez lesz a kedvencem. Viszont festés közben megkedveltem. Főleg a flamingók tollának a festése volt jó. Szép színes lett, nálam főleg a kék dominál. Egy élmény volt. Szuperjó!

 13. O. Kovács Alexandra

  Nagyon jó élmény volt ezt a képet elkészíteni! nagyon tetszett és kikapcsolt 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top