Florida Lake

4 990 Ft

(20 vásárlói értékelés)

Ha imádod a balatoni estéket, és szeretnéd kipróbálni, hogyan lesz a színek sok árnyalatából egy gyönyörű naplemente, akkor a Florida Lake képet mindenképp fesd meg.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 57 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Florida Lake videója 1 óra 57 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Florida Lake termékről 20 értékelés

 1. Szilvia

  Nagyon élveztem a festés folyamatot. Teljesen kikapcsoló volt.

 2. Boglárka

  Imádtam minden percét!
  A videò pontos, érthető utasításokkal segít végig a festés alatt. Bármikor megállíthattam és tökéletesíthettem a festményem ameddig csak szerettem volna. A festékek elegek voltak bőven.
  Összességében nagy köszönet, hogy van online festésre is lehetőség!
  Szuper volt!

 3. Judit

  Nagyon elégedett vagyok az eszközökkel és a videóval is. Saját tempóban tudtam haladni, a videó szuper volt. A technikákat is jól lehetett követni! Köszönöm a lehetőséget. ????

 4. Amanda

  Nagyon élveztem a festést! Pontos útmutatások mellett, mégis a saját ízlésem szerint használtam a színeket. Igazi élmény volt elkészíteni!

 5. Márta

  Régóta szemeztem ezzel a képpel és végül ősszel – egy kis nyári nosztalgiaként – sikerült megfestenem. Nagyon élveztem a festést, a videó végig jól érthető, követhető volt! Külön tetszett, hogy a színekkel lehetett kicsit szabadabban játszani, így igazán egyedi lett a végeredmény 🙂

 6. Zoltán

  Nekem ő volt az első képem Tőletek. Először is köszönöm, hogy rátok találtam! Nagyon élveztem a festést! A videó szuper, Edina nagyon érthetően instruált. A küldött vászon, festékek, ecsetek minősége kifogástalan. És amiért választottalak benneteket és a festést, hogy ki tudjak kapcsolódni, elengedni a napi feszültséget kiválóan sikerült. Köszönöm Nektek! 🙂

 7. Gabriella

  Szuper videó! Érthető és követhető a festés menete. Sose gondoltam volna, hogy Én egyszer egy ilyen képet kreálok.

 8. Mária

  Első festményem volt, ami ajándékba került 83 éves keresztanyámnak, akinek nagyon tetszett. A videó nagyon jól követhető. Jó volt, hogy meg lehetett állítani. Jók a festékek is. Még lesznek festményeim!

 9. Mária

  Nagyon élveztem a festést, kikapcsolt. Jól követhetőek voltak Edina instrukciói, aminek hála, jól sikerültek a színkeverések is. Szuper, hogy van lehetőség az online festésre!

 10. Reni

  Jól érthető volt minden. Kislányommal festettük anya-lánya programként. Ő is élvezte… egymásnak háttal volt a vásznunk, csak a végén láttuk egymásét! Izgalmas volt. Köszönjük a lehetőséget!

 11. Zsóka

  Nagyon élveztem a festést! Jól érthető és követhető a videó. Teret enged a színekkel való játékra,arra, hogy kicsit a magunk világára formáljuk a festményt. Ugyan hosszabb ideig tartott elkészíteni, mert kevés időm jutott rá, de amikor odaültem a vászon elé, teljesen kikapcsolt, “más világba vitt el”, töltődtem.. Köszönöm!

 12. Katalin

  Megláttam ezt a festményt és azt mondtam ezt megakarom festeni. Teljesen kikapcsolódtam, kizártam a külvilágot magam körül a festés alatt, és nem gondoltam, hogy ez minden előképzettség nélkül nekem is sikerülni fog. Nagyon elégedett vagyok, és szeretnék tovább festeni.

 13. Melinda

  Ez volt az első kép amit festettem. ???? Kiváló minőségű eszközöket biztosított a Képesvagy csapata. Nem is gondoltam, mennyit fog adni nekem ennek a festménynek a megalkotása… Amint kész lettem, rendeltem másik két festésre váró vászont. ???? Ami nagyon fontos, hogy valóban képesek vagyunk bármire! Ne gondolkozz, rendelj és éld át az alkotás örömét! 🙂

 14. Márta

  Nagyon örülök, hogy volt lehetőségem megfesteni ezt a képet is, imádom a hangulatát, talán a kedvencem a repertoárból.
  Edina instrukciója támogató segítséget jelentett számomra! Mentálisan is sokat jelent számomra a festés, kőkemény önismereti tréning!
  Egy fontos mondatot emelnék ki, amit ebben a videóban mondott Edina: “Egy kép sosincs kész, csak abbahagyjuk!”
  Én ezt a mondatot, és a (nekem) gyönyörű képet viszem magammal a “tréningről”. 🙂
  Köszönöm.

 15. Edina

  Köszönöm, nagyon élveztem a festést, az egyik kedvenc képem lett.

 16. Marika

  Csodálatos kép, szemet,lelket gyönyörködtető színekkel. Mihelyt megláttam, éreztem, hogy meg kell festenem. Kétszer is megfestettem, először a lányom születésnapjára a megvásárolt videó alapján, másodszor pedig a közös ingyenes premier festés során. Mindkét festést élveztem, a második már sokkal könnyebben ment, hiszen már volt tapasztalatom, és tudtam, hogy mire kell jobban odafigyelni. A lányomnak, és az unokáimnak is nagyon tetszett a festmény, az unokáim is nagy rajongói a képeimnek, együtt is szoktunk festeni. Tökéletes kikapcsolódás, minőségi időtöltés, rengeteg energiát szabadít fel bennem az alkotás. Edina minden részletre kiterjedően magyarázza el a festés lépéseit, teljes mértékben követhető. Szép élmény volt. Köszönöm.

 17. Barbi

  Nagyon jól követhető, érhető a videó. Imádtam minden percét, a barátnőmmel közös programként festettünk, remekül szórakoztunk, a végeredménnyel mindketten elégedettek vagyunk, a kép már a falat ékesíti. Alig várom a következő kép festését!

 18. Mónika

  Nem ez volt az első festmény, amit ajándékba festettem valakinek, ilyenkor sokkal jobban izgulok festés közben és nagyon szeretném, hogy a kép a lehető legjobban sikerüljön. Természetesen ilyenkor megy a legnehezebben. Viszont annak köszönhetően, hogy a festmények fél évig elérhetőek, meg van az az előnye, hogy a képet, ami nem tetszik, egy darabig félretegyem. Ezt a képet novemberben kezdtem el festeni és februárban fejeztem be.. talán az eddigi legjobban sikerült képem lett a végére. Hihetetlen változatos a kép színvilága, ami igazi szabadságot ad és nagyon jó élmény a megfestése. Edina nagyon jól magyarázza a videóban, hogy lehet a színeket nem csak a palettán, hanem a vásznon is kikeverni, illetve hogyan fessünk szép elhaló vonalakkal, fantasztikus végeredménnyel.

 19. Anita

  Nem tanultam festeni, és sose mertem belevágni, mondván nekem úgysem sikerül. Januárban találtam rá erre a lehetőségre, köszönöm nektek! Azóta ez a hatodik kép amit Edina videója alapján festek. A videón a lépések tökéletesen követhetők , a festés folyamata igazi kikapcsolódás. Az elkészült kép pedig bizonyítja azt, hogy a mindenre kiterjedő útmutatással igenis képes vagyok olyan szép képet készíteni ami kedves a számomra és igazi dísze az otthonomnak. Köszönöm a lehetőséget!

 20. Erzsébet

  Minden percét élveztem. Érthető volt, gördülékenyen ment a festés,a hölgy pedig fantasztikusan magyarázott. Alig várom, hogy legyen megint egy kis időm és neki láthassak a következő képnek. És!!!!! még biztosan visszajáró tanuló leszek. Köszönöm.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top