Lila-Land

3 990 Ft

(2 vásárlói értékelés)

Neked ajánljuk ezt a festményt, ha szereted a kevés színből álló, letisztult képeket. Festés közben szinte már érezni lehet a levendula illatát.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 52 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Lila-Land videója 1 óra 52 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Lila-Land termékről 2 értékelés

 1. Henrietta

  Kétszer is megfestettem ezt a képet, egyet magamnak, egyet pedig ajándékba. Szerintem egy könnyen megfesthető kép, izgalmas és szórakoztató sörte ecset technikával és a végeredmény sem okoz csalódást 🙂 Szívből ajánlom azoknak, akik eddig még csak szemezgettek vele, mert nem csak az elkészítése okoz örömöt, hanem a falon látva is szemet gyönyörködtető.

 2. Varga Szandra

  A levendula a kedvenc virágom, így magától értetődő volt, hogy megfestem a képet. 🙂 Az ecset választással kicsit gondban voltam. Valószínű, hogy a sörteecsetem nagy volt az adott mintához, de ez talán nem rontotta el az összhatást. Szerintem a kép jól sikerült, és a nappalink fő dísze. 🙂 Köszönöm! <3 <3 <3 // Szandra

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top