Érintés

4 990 Ft

(21 vásárlói értékelés)

A pillanat, amire vágysz, most a tiéd lehet. Elsőre nehezebbnek tűnhet ez a kép, mint amilyen valójában. Ha odavagy a varázslatos pillanatokért és a naplementéért, akkor az Érintés a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 44 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

Az Érintés videója 1 óra 44 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Érintés termékről 21 értékelés

 1. Angéla

  Imádtam 🙂
  A navigáció profi volt, az élmény nagyszerű, a kép csodálatos! Köszönöm! 🙂

 2. Judit

  Szuper volt a navigálás, annyira belefeledkeztem, hogy mindent ki tudtam zárni magam körül. Nagyon élveztem és mikor megnéztem először messziről a képemet elájultam, hogy mire vagyok képes. Alig várom a következő festményt. Új hobbyt találtam. Köszönöm

 3. Renáta

  Szuper a videó, minden világos és érthető! Hálásan köszönöm, hogy megmutattátok, én is képes vagyok ilyen gyönyörű képet festeni! 🙂

 4. Olga

  A videó nagyon jól érthető és követhető, szuper program volt, köszönöm az élményt!

 5. Kőszegváry Erika

  Nagyon sokáig szemeztem ezzel a képpel. Sok sok hét telt el, mire megvásároltam és sok sok nap, míg neki mertem állni.
  A videó nagyon érthető, abszolút követhető volt, bár nekem vagy 6 órába telt megfesteni.
  Az idő megállt számomra, teljesen belefeledkeztem.
  Amikor kész lett, nem is akartam elhinni, hogy ezt tényleg én festettem.
  Tökéletes “én-idő” volt, és azóta ez a kép a nagy kedvencem!
  Köszönöm

 6. Kitti

  Remekül összeállított videó, érthető és követhető, nagyon élveztem a kép megfestését. 🙂 A végeredmény a kedvenc képem lett, biztosan fogok még rendelni tőletek.

  A doboz kinyitása külön öröm volt, szépen összerendezett csomag, ajándék ceruzával, nagyon pozitív élmény volt.

 7. OKszi

  A pontos terv= fél siker, a pontos
  utasítások – teljes siker!!!
  Edina, köszönöm szépen a remek útmutatást, ismét gazdagabb lettem egy szenzációs képpel, sok sok örömmel megspékelve!!!????????

 8. Krisztina

  Edina ebben a videóban is minden lépést megmutat, elmagyaráz, a videó szuper, érthető, követhető. Remek kikapcsolódás volt a kép megfestése. Szeretem az elkészült képem 🙂

 9. Melinda

  Imádtam minden percét az alkotásnak! Mindenkinek csak ajánlani tudom, a videó segítségével valóban egyszerűen lehet festeni. 🙂 Köszönöm az élményt!

 10. Györgyi

  Nagy élmény volt ezt a képet festeni. Nagyon tetszett a színkeverés metódusa. Tökéletes volt az útmutatás, az ecsetkezelés módja, mit, miért és hogyan kell csinálni. Egy szóval élveztem! Köszönöm az élményt: Ja és az elkészült kép mindenkinek megnyerte a tetszését. Fogok még képet választani. Köszönöm!

 11. Szilvia

  Köszönöm szépen, nagyon jó volt hallgatni Edina segítségét. Szuper jó volt együtt festeni, nagyon élveztem minden percét!

 12. Beáta

  Az Érintés című képet a barátnőmmel festettük meg. Neki ez volt az első élménye Veletek, de biztos vagyok benne hogy nem az utolsó. ❤️❤️❤️Nagyon szkeptikus volt, de sikerélménnyel távozott és büszke voltam nagyon rá, hogy ki lépett a komfort zónájából. Számomra mindig kikapcsolódás minden festőest és itthoni videó is. Köszönjük hogy Vagytok nekünk ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 13. Andrea

  Mint minden videóban, itt is nagyon türelmesen, érthetően elmagyaráztad Edina! Szeretek veled festeni, de a tempót még nem tudom olyan gyorsan, ezért örülök, hogy bármikor leállíthatom. 🙂

 14. Barbara

  Ezt a képet a barátnőm szülinapjára vettem, közös programként festettünk. Nagyon tetszett neki az ötlet az elejétől fogva, de maga a festés tényleg nagyon jó élmény volt számunkra. Érdekes, hogy bár együtt festettünk, mégis két teljesen különböző kép született. Ez volt az első kép, amit kipróbáltam veletek és kedves emlékként gondolok vissza rá, látva, hogy mennyit fejlődtem azóta. Köszönöm az élményt még egyszer.

 15. Koska Attiláné

  Minden festés előtt izgulok, hogy milyen lesz az Én festményem, és hogy hogy tudom megfesteni majd. De szerencsére Edina pontos, részletes magyarázatával képes vagyok én is egy szép festményt alkotni.
  Nagyon élveztem és a végeredmény szuper lett. Köszönöm! 🙂

 16. Kovácsné Szigeti Mária

  Ez egy nagyon egyszerűnek tűnő kép,mely azért tartogat meglepetéseket. Jó volt megfesteni.

 17. Kovácsné Szigeti Mária

  Jó videó.Sok kihívást tartogat.Nem a kedvencem,de azért jó volt megfesteni.

 18. Csilla

  ????
  Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon élveztem minden percét. Annyira jó, hogy ilyen precíz és részletes segítséget kaptam, és a videót is vissza lehet nézni, nem kell kapkodni, saját tempóban lehet haladni.
  Csilla

 19. Piroska

  Köszönöm az élményt és hozzá a profi hátteret az alkotáshoz. ????????

 20. Patyusné Edó

  Köszönöm az élményt!
  Egy gondtalan délutánnal, és egy (számomra) szép képpel lettem gazdagabb.
  Az alkotás öröme pedig hab a tortán !
  Jól követhető videó, hasznos instrukciók.
  Kimondottan ajánlom a videós festést a rutintalan hobbifestőknek, mint én 😉
  Köszönöm Edina és Ákos !

 21. Román Eszter

  Imádtam a videó minden pillanatát. Nagyon érthető, pontos és aprólékos a magyarázat. Van még hova fejlődnöm, de nagy élmény így a festés.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top