Melody

4 990 Ft

(17 vásárlói értékelés)

Ha szeretnél elmerülni a tét nélküli festésben, mert itt nincs kőbe vésve, mely színek legyenek a te képeden a dominánsabbak, és szeretnél kipróbálni több technikát, akkor a Melody a te képed.
Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 13 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Melody videója 2 óra 13 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Melody termékről 17 értékelés

 1. Ágnes

  Nagyon élveztem a festést! Igazi kikapcsolódás, teljesen feltölti az embert energiával! Köszönöm a lehetőséget!

 2. Andi

  Második festményem Edinával! Szerettem festeni, nem volt túl bonyolult, hamar a végére értem, bár azért javítottam párszor. Nagyon tetszik Edina oktatása minden videóban! Köszönöm szépen!

 3. Csilla

  Először nem tetszett annyira, de ahogyan alakult a kép a kezem alatt festés közben, úgy szerettem bele a tájba és a színekbe. Azóta is a szobám falát díszíti. Köszönöm a sikerélményt Edina pontos és ügyes magyarázása nyomàn.

 4. Réka

  Nagy kihívás volt, de szeretem a határaimat feszegetni. Köszönöm az élményt.

 5. Anita

  Ez a festmény a színeivel fogott meg. Tényleg lehetett alkotni és olyan színkeveréseket alkalmazott Edina, amire sosem gondoltam volna. A sötét lilát- a drappal? Lehetett kísérletezni a színekkel. Igazán nagy élmény volt megfesteni! Köszönöm szépen!

 6. Enikő

  Nagyon jól követhető videónak köszönhetően egy újabb sikerélmény és teljes kikapcsolódás volt megfesteni a képet. Köszönöm!

 7. Krisztina

  Edina ebben a videóban is minden lépést megmutat, elmagyaráz, lépésről lépésre segít, hogy elkészüljön a festmény. Edinával minden festés igazi kikapcsolódás és feltöltődés. Köszönöm 🙂

 8. Anikó

  Először szomorú voltam, mert nem igazán akart kialakulni. Aztán egyre jobban tetszett a kép, most pedig imádom. A videóban a magyarázat mindig érthető és kis részletekre is kitér, ami nagy segítség. Óriási élmény volt és jó kikapcsolódás egy zűrös hét után. Köszönöm ????

 9. Krisztina

  A festményt azért választottam, mert beleszerettem a színeibe. Élmény volt a festés minden perce, teljesen kikapcsolt.

 10. Izabella

  Az elején megijedtem, amikor a sok fekete színt kellett felvinnem, de Edina magabiztos irányításával csodaszép eredmény lett. Bár közel 4 órás munka lett, nagyon kikapcsolódtam és egyáltalán nem fáradtam el. Köszönöm az élményt!

 11. Gabriella

  Nagyon jó volt festeni. Nyugtató, relaxáló hatása van a teljes képnek. Ajánlom mindenkinek.

 12. Szandra

  Még sosem festettem úgy, hogy “megmondták mit-hogyan csináljak”. Tartottam is tőle menni fog-e így. Kellemes csalódás volt, minden percét élveztem. Köszönöm az élményt!

 13. Edina

  Tökéletes volt, nagyon élveztem a festést.

 14. Juli

  Edina, minden elismerésem, tökéletes magyarázatával nagyon élvezetes a festés! Kicsit félve kezdtem neki, de a végeredmény csodálatos lett.
  Köszönöm!

 15. Barna Kornélia

  Ez volt az első kép, amit Edinával festettem. De biztosan nem az utolsó! ???? Imádtam minden percét! Tökéletesen érthető volt minden magyarázat. Elvarázsló a végeredmény!

 16. Lőwenthál Viola

  A festményben legjobban azt szerettem, hogy a nagy feketeségből kibontakozott valami ami kezdetben elképzelhetetlen volt, és azóta is egy kép a falon, ami a legtöbb dícséretet gyűjtötte be minden eddigiek közül 🙂 .

 17. Kuzsel Judit

  Második festésem volt Edinával ez a kép, amit élénk színei miatt választottam. A videót és a leírást együttesen használva, a színek megelevenedtek a vásznon, egy élmény volt a festés. Köszönöm!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top