Tűnődés

3 990 Ft

(12 vásárlói értékelés)

Ha szeretnél az otthonodba becsempészni egy kis modern „utca rajz” érzést, ha tetszenek az élénk tiszta színek, ha kicsit vágysz a szokásostól eltérőre, és ha bele szeretnél feledkezni abba, hogyan folyik a festék a vásznadon, akkor a Tűnődés a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 56 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Tűnődés videója 1 óra 56 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

0.00
0

Tűnődés termékről 12 értékelés

 1. Márta

  Egyike volt azoknak a képeknek, amit már nagyon régen szerettem volna megfesteni.
  Amikor elkezdtem festeni, kíváncsi voltam, hogy fog videón keresztül instruálni Edina.
  Átjött minden… nagyon jól lehetett követni, meg lehetett állítani a pillanatot, ha éppen még javítani szerettem volna a képen.
  Olyan volt, mintha a stúdióban lennék,bár hiányzott, hogy nem tudtam a szomszéd alkotására pillantani.
  A kép csodásan sikerült!!???? Imádom a színvilágát!
  Az otthoni csomagban minden benne volt, amire szükség volt a festéshez, a videó profi, jól követhető!

  Összességében szuper kikapcsolódás volt a Tűnődés megfestése.

 2. Sarolta

  Imádtam festeni, a lányom nagy kedvence lett ez a kép ❤️

 3. Bernadett

  Számomra nagyon nehéz kép volt, rengeteg kihívást tartogatott, de a végeredmény mindig nagyon jó érzéssel tölt el, ahányszor csak ránézek. Fantasztikus dísze a lakásnak, szinte minden látogatóm percekig csak szótlanul gyönyörködik benne.

 4. Katalin

  Imádtam festeni ezt a képet, mert nagy szabadságot adott és elragadhatott a kreativitás. A videó ehhez nagy támogatás volt, egyáltalán nem fogott vissza. Az egyik kedvenc képem, azóta is csodálkozom, hogy képes voltam erre! 🙂

 5. Andrea

  A kedvenc festésem, imádtam alkotni Veletek!

 6. OKszi

  Egy új kihívás és egy új segítség Edinátol. Oktató video segítségével 40*50 vászonra, akril festékkel sikerült megfestenem ezt az izgalmas képet. Ma egy kicsit Andy Warhol filingem volt! Pop art irányzat, rendhagyó, izgalmas, nem mindennapi, színes és korszerű! Köszönöm szépen Edina! Remék munka volt!

 7. Edina

  Nagy kedvenc!
  Imádtam az “új” technikát, újabb kihívás volt számomra! Szerintem a mai világban pont falra illő, kicsit “elvont” festmény. Telitalálat 🙂

 8. Mónika

  Ez volt az első videó, amit a saját felszereléseimmel festettem meg. Nem volt előrajzolt vásznam, ami újdonság volt. Egy kicsit meg is szenvedtem a lány megrajzolásával, ez volt számomra a kép legnehezebb része. A kép festését nagyon élveztem. Edina, mint minden videójában, itt is részletesen és pontosan magyarázza a festés menetét. Minden kikevert színt megmutat, ami nekem nagyon fontos volt, mert a sötétkékem kicsit különbözött attól, amit ő a videóban használt, és így, hogy mindig közelről megmutatta a kikevert színeket nagy segítséget nyújtott. Nagyon tetszik, hogy minden videóban találok valami újat, valami különlegeset, amit a festés alatt tanulok meg. Ilyen ennél a képnél a víz folyatásának technikája, ami ezt a képet igazán különlegessé teszi. Szuper kép, szuper videó, nagyon örülök, hogy megfestettem.

 9. Jolán

  Várakozással fogtam neki a festésnek, mert más stílust más hangulatot árasztott a kép, mint amit megszoktam. Két órán keresztül festettem,de nagyon gyorsan elszaladt az idő. Maximálisan kikapcsoltam, feltöltődtem mire elkészült. Ismételni tudom magam hasznos tanácsokkal bővült a tudásom. Köszönöm képesvagy csapata. 🙂 🙂

 10. Csilla

  Nagyon megtetszett ez kép, a színei, stílusa. Szerettem festeni, sokat tanultam belőle. Köszönet Edinának a részletes útmutatásért! ????

 11. Vivien091

  Nagyon vártam már, hogy Edina oktató videója alapján én is megfesthessem ezt a csodálatos képet. Minden percét élveztem, tetszett az “új technika” megismerése és elsajátítása. Nagyon egyedi és különleges ez a festmény, köszönöm a lehetőséget Nektek, hogy általatok én is megfesthettem és mostanra a szobám falát ékesíti.

 12. Horváth Annamária

  Nagyon izgalmas volt festeni, imádtam, és az elkészült kép is nagyon nagy kedvencem lett. Köszönöm!????????

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top