Alpesi Tél

5 990 Ft

(4 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 5 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy mini lapos ecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve mi javaslunk egy nagyon puha szőrű 16-os lapos ecsetet is (nálunk “felhőecset” névre hallgat). Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

A felhők festéséhez használhatsz durvább szőrű sörteecsetet is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

Van lehetőséged arra is, hogy ezzel a videóval együtt minden más videóhoz is hozzáférj mindössze havi 3990,- Ft-ért. A részleteket keresd az “Előfizetés” menüpont alatt.

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A  videó  2 óra 5 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

Alpesi Tél termékről 4 értékelés

 1. Pelok Botondné

  Kedves Edina!
  Nekem most ez egy nagyon nagy örömhír, hogy örökös hozzáférést kapunk a megvásárolt videókhoz, mivel eddig általában az utolsó pillanatban festettem meg a képet vagy épp kellett kérnem a tanfolyamok hozzáférésének a meghosszabbítását! Természetesen azonnal teljesítettétek. Alpesi Tél című kép nagyon megtetszett!
  Mint eddig mindig, tökéletes, követhető a videó és Edina mindenre figyel, útmutatást ad arra, hogy kezdőként, laikusként hol hibázhatunk leginkább, hol kell figyelni a perspektívára a megfelelő ecsetkezelésre a színek összedolgozására. Baráti üdvözlettel! Vera

 2. Márton Zoltánné

  Nagyon szeretem ezt a képet, jó volt festeni, Edina útmutatása érthető még az ilyen nagyon kezdőnek is, mint én.
  Várom a szombati közös festést, és az időt, amikor érdemes lesz előfizetnem, mert több időm lesz festeni. 🙂 Köszönöm!

 3. Borosné Nyeső Éva

  Mint minden videó, ez is nagyon alapos, és érthető. Festeni jó. Még sokat fogok.

 4. Bódi Ildikó

  Nagyon élveztem a festést. Nekem csak vasárnaponként van időm a festésre, ezért 3 hétig tartott, míg végre elkészültem vele. Minden vasárnap vártam a 14 órát, amikor kezdhettem. Köszönöm! Csodás élmény minden közös festés.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top