Koi Fish

5 990 Ft

(11 vásárlói értékelés)

A Koi hal a szeretet és a barátság jelképe a keleti kultúrában. Festési élménye ezen a képen nagyon elmélyülős.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 35 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Koi Fish videója 2 óra 35 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Koi Fish termékről 11 értékelés

 1. Dóra

  Nagyon tetszik a kép világa, büszke vagyok rá, hogy sikerült megfesteni. Könnyű volt a videóval együttdolgozni, segített de mégis magam kellett megoldani, ha valamit javítani kellett. Ettől igazán magaménak érzem a munkát 🙂

 2. Katalin

  A képet Apukámnak szerettem volna megfesteni, aki nagyon szeret horgászni. Viszont amikor elkészültem vele, akkor kicsit elbizonytalanodtam, hogy ne tartsam-e meg mégis inkább magamnak… 😉 Köszönöm Nektek az újabb “Úristen ezt én festettem?!” élményt! Imádtam minden percét! ❤️

 3. OKszi

  Köszönöm szépen Edina! Ismét ragyogó alkotást segítettél létre hozni. Csodálatos! 40*50 vászon, akril. Én a halakkal vagyok ????

 4. Gyöngyi

  Nem régen festettem meg a Koi halas videót.
  A fiunknak tetszett meg, ezért vásároltam meg. Több részletben festettem.
  Edina nagyon jól vezeti a festést, jó Vele festeni. Már többször festettem vele, élőben és online is.

 5. Andrea

  Köszönöm Nektek az élményt! Nagyon szerettem festeni, bár elég sokáig tartott, több részletben, és nem is volt könnyű, de Edina jó instrukciókkal vezeti az ecsetünket. A végeredmény pedig fantasztikus!

 6. Edina

  Nagyon kíváncsi voltam a fekete háttér megfestésére, ezért választottam ezt a festményt. Azt hiszem jól döntöttem 🙂 Nagy kihivás volt, de imádtam….és most büszkén tekintek rá minden nap! 🙂 Köszönöm!

 7. Dóra

  Félve vágtam bele a kép megfestésébe, mert szerintem ez egy gyönyörű, de nagyon nehéz kép. De Edina instrukcióit követve sikerült egy olyan képet alkotni, amire büszke vagyok.
  Köszönöm az élményt!

 8. Virág

  Ez a kép komoly kihívás, hisz valósághű, 3D testekről van szó, DE: bátran fogj neki, ugyanis szép lassan úszunk a sekély vízből a mélyebb felé: a fekete háttér megfestésével kezdünk, és itt bőven van idő megszokni az ecsetet, a festéket, lehet hibázni és lassanként lecsendesedni, felkészülni a halakkal való “találkozásra”. A jógához tudnám hasonlítani: a légzőgyakorlatok és bemelegítés után észre sem veszed, hogy már aktívan jógázol, csak élvezed.

 9. Brigitta

  Tényleg a nehéz és hosszú festmények közé tartozik, de a videó jól végig vezet a lépéseken. Én 2x álltam neki mert laza 8 órába telt mire olyan lett amilyennek szerettem volna, de megérte.

 10. Jolán

  Igyekszem, úgy összeválogatni a megvásárolt képeket, hogy mindegyikből mást tanuljak. És tényleg az összes festmény tartogat valamilyen pluszt, ami az előzőben nem volt.A halacskák is megelevenedtek a festés végére, pedig nem gondoltam volna, hogy sikerül. Remek kikapcsolódás volt ismét. 🙂 🙂

 11. Mária

  A videó mint mindig, szuper lett. Jó volt festeni.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top