Bridge at Dawn

5 990 Ft

(42 vásárlói értékelés)

Egy hajnali észak-olaszországi hangulat – ez a Bridge at Dawn. Ha szeretnél többféle technikát kipróbálni egy képen, mindenképp ezt válaszd.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 07 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Bridge at Dawn videója 2 óra 07 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Bridge at Dawn termékről 42 értékelés

 1. Anita

  Első látásra szinte beleszerettem ebbe a festménybe! A környezet, a színek teljesen elvarázsolt! Interneten láttam, hogy ez a hely, hogy néz ki igazán. Ez még jobban inspirált, hogy megfessem.
  Nagyon jól vezetett a videó lépésről lépésre, bár annyira belemerültem, hogy 7 órán át festettem. Észre sem vettem, hogy eltelt az idő felettem!
  Imádtam festeni!! Köszönöm a lehetőséget, hogy ilyen szépségeket tesztek nekünk lehetővé, hogy megalkossuk saját festményeinket!

 2. Zita

  Otthon festettünk az őszi szünetben öten, a gyerekek (14-16 évesek) és én. Hatalmas élmény volt mindenkinek.
  Érdekes, ahogy a végére összeáll a teljes festmény. Mindannyian ugyanazt készítettük, mégis egyediek lettek a képek, mert mindenkinek látható az egyéni stílusa.
  Köszönjük ezt a rendkívüli elfoglaltságot az őszi szünetre. Imádtuk!

 3. Dorottya

  Gyönyörű kép! Szuper élményfestés. Köszönet a precíz, érthető, követhető oktatóvideóért, élvezetes látni, ahogy összeáll a festmény a végére.

 4. Mónika

  Amikor megláttam ezt a képet először, nem tudtam eldönteni, hogy szomorúbb hangulatú, vagy a vidámabb kategóriába sorolható. Sokat hezitáltam, hogy megvásároljam-e.
  Jött egy nagyszerű akció és kaptam az alkalmon, belevágtam. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű és gyors. Több estén át festettem, sőt volt, hogy pihentettem egy heten át.
  Majd ráéreztem az ízére és beleadtam mindent, Edina segítségével odafigyeltem a térhatásokra és nem ragadtam le a tökéletlen szikláimnál. Számomra a legnagyobb gondot a téglák elhelyezése okozott, hogy ne tűnjön a kép himlősnek… Így pandémia idején ide egy szint meg oda és kész a baj. Azonban Edina ebben is irányt mutatott a videóban és azt kell mondanom az egyik legfantasztikusabban sikerült képem. Ahogy a barátnőm mondaná,aki “ belerángatott” a festésbe… “ ezzel a képpel fekete öves “ lettem.
  Köszönöm az élmenyt és nagyon varom az új képeket.

 5. Réka

  Gyönyörű kép, rögtön eldöntöttem, hogy ezt valamikor meg KELL festenem.
  Hatalmas élmény volt, a videó nagyon profi, rengeteg hasznos tanáccsal.
  A képet édesanyám kapta karácsonyra, de annyira megtetszett a kép és annyira élveztem festeni ,hogy már vettem egy kisebb vásznat és a maradék festékkel megcsinálom magamnak is ????
  Nagyon köszönöm!!!

 6. Veronika

  Mindig volt olyan kép, ami jobban tetszett…aztán addig nézegettem, hogy beleszerettem. Kíváncsivá tett, hogy hogyan is lesznek a téglák olyanok, amilyenek, az épületek hangulata elvarázsolt… Festés közben egyre inkább részese lettem a tájnak, hallottam a patak csobogását a híd alatt, éreztem ahogy a patakból felszálló pára az épületekből áradó régi, mohás illattal vegyült. Magával ragadott a kép és a végén a sok apró részletből gyönyörű egység formálódott.

 7. Erika

  Az első vásárolt képem, nagyon élveztem minden percét a festésnek. A videó segítségével egy nagyon szép festménnyel és egy kis önbizalommal lettem gazdagabb. Sokat tanultam a színek keveréséről, az ecsetkezelésről is. A színek “pakolgatásával” a téglák nagyon szépen kirajzolódtak. A videót többször visszatekertem, így minden mozzanatot többször is megtudtam figyelni. Igaz, így tovább tartott a festés, de megérte. Nekem tetszik a végeredmény. Köszönöm az élményt. ????

 8. Csilla

  Nagyon megtetszett a festmény hangulata. Feladta a leckét, de megérte, mert Edina a videóban való vezetésével es annak többszöri visszatekerésével elég jó eredmény született, ami nagy örömmel tölt el.

 9. Tercsi

  Szerettem festeni ezt a képet. Ez volt az első. Tetszett a színvilága. Azóta is próbálkozom más képekkel. Jó kezdet volt!

 10. Andrea

  Ez az első megvásárolt videó, amit izgatottan és kíváncsian nyitottam meg, hogy profiktól tanuljam meg, hogyan lehet ilyen gyönyörű képet megfesteni. Rengeteget tanultam Edinától, fantasztikusan vezetett végig, bár volt olyan, hogy többször vissza kellett mennem egy-egy részre, mert nem tetszett, és nem is hasonlított az eredeti képhez. De azt gondolom sikerült megoldanom – legalábbis a családomnak nagyon tetszett a végeredmény – annyira, hogy meg kellett másodszor is festenem. :))) Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus élmény festést, a lehetőséget, és a részletes, követhető oktatóvideót.

 11. Katalin

  Fantasztikus élmény volt, minden percét élveztem a festménynek. A videót olyan tempóban tudtam követni, ahogy nekem megfelelt, festettem ahogy és amikor időm volt. Pontos érthető instrukciókkal, nem volt nehéz elkészíteni a képet és szerintem nagyon szép lett. Nem ez volt az utolsó élményfestésem, mindenképpen folytatni fogom és nagyon szívesen ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Köszönöm!
  Kati

 12. Tamara

  Szuper élményfestés. Köszönet a precíz, érthető, követhető oktatóvideóért. Jó hogy bármikor megállítható , így a saját tempómban tudtam haladni, és a végeredmény látni fantasztikus érzés.

 13. Judit

  Imádtam festeni ezt a képet és ez is lett a kedvencem. Nagyon pontos, aprólékos, kidolgozott munka lett Edina precíz útmutatásának köszönhetően. Köszönöm az élményt, 5 órán át festettem, teljesen kikapcsoltam, feltöltődtem és óriási örömmel tölt el a végeredmény.

 14. Kőszegváry Erika

  Ez volt a második online/otthoni festésem.
  A képet a családom teljes egyetértésben választotta a lehetséges képek közül.
  Először nem gondoltam, hogy sikerül megfesteni, valahogy nem voltunk egy hullámhosszon, de aztán ahogy alakult a kép úgy alakult a kötődés is.
  A végeredmény pedig egy “IMÁDOM KÉP” lett, ami nemsokára a férjem irodáját díszíti majd.

  Köszönöm a lehetőséget, igazán fantasztikus kikapcsolódás volt, a videó nagyon érthető, könnyen követhető volt.

 15. Gyöngyi

  Edina videója alapján készítettem el a képet. Nagyon érthető, részletes instrukciók segítségével, számomra viszonylag könnyű volt a kép megfestése. Teljesen megszűnt körülöttem a világ, teljesen magával ragadott az alkotás! Élveztem minden pillanatát!
  Gyöngy 2021. 05. 27

 16. Ágnes

  Kedves Képesvagy Csapata!

  Imádom a kép hangulatát! Hihetetlen, hogy képes voltam megfesteni! Köszönöm Nektek! ????❤????????‍????

 17. Enikő

  Ez a kép az első látásra megtetszett a hangulatával. Imádtam festeni, néha teljesen elvesztem a részletekben, minden percét élveztem! Köszönet a szuper videóért és az élményért!

 18. Krisztina

  Szerettem ezt a képet festeni, kétszer is megfestettem, nagyszerű élmény, kikapcsolódás, feltöltődés volt. A videó mindenben segítségemre volt, Edina lépésről lépésre mondta és mutatta mit és hogyan… Köszönöm az élményt és azt, hogy segítségetekkel csodás festményt alkothattam 🙂

 19. Margit

  Ez a mediterrán kép megragadott. Örömmel festettem, Edina útmutatásait könnyen lehetett követni. Amikor kész lett, még nem találtam elég mutatósnak. Még több órát dolgoztam rajta, hogy olyan szép legyen, amilyennek szerettem volna. Aztán ez a pillanat is eljött. Most már a szobám falát díszíti. Köszönöm az élményt, másoknak is szeretettel ajánlom a kép megfestését!

 20. Vivien

  Rengeteg csodálatos videó van fent a Képesvagy oldalán, melyek közül alig lehet kiválasztani, melyiket is fesse meg az ember. Mielőtt megvásároltam a Bridge at Dawn videót, arra figyeltem melyik kép milyen hatással van rám. Ez a kép, ahogy megláttam, mosolyt csalt az arcomra és pozitív érzéssel töltött el. Rögtön arra gondoltam, hogyha nekem is sikerülne megfestenem, nemcsak nekem okozna örömet, hanem másnak is, aki megpillantja. Bíztam benne, hogy fele annyira sikerül majd megfestenem, mint ahogy Edina. A videóban elhangzott iránymutatásoknak és segítő szavaknak köszönhetően ,sikerült elkészíteni a művet, mely azóta is szobám éke, és bárki aki eddig látta, elmosolyodva, pozitív jelzőkkel illette. Naponta megcsodálom, és eszembe jut maga a festés élménye, melyet Edina videója nélkül nem sikerült volna átélnem és nem lettem volna gazdagabb egy ilyen értékkel. Köszönöm!

 21. Csilla

  Nagy kihívásnak éreztem ezt a festményt, de nagyon vonzott. Féltem belekezdeni, de Edina útmutatása olyan egyszerűvé tette a folyamatot, hogy észre sem vettem és már készen is lett! Na persze a folyamat több órát is igénybe vett, mégis rövidnek tűnt. Nagyon élveztem! Köszönöm a lehetőséget!

 22. Réka

  Nagyszerű instrukciókat kaptam festés közben, könnyű követni a videót. Nagyon kényelmes hogy félbe tudom hagyni ha muszáj. Minden alkalommal ha ránézek, öröm fog el és a családomnak is nagyon tetszik ez a szép festmény! Különleges, hiszen igazi, nem pedig egy nyomtatott vagy vásárolt kép a falon. Nagyon megszerettem így festeni, alig várom hogy újat készítsek!
  Köszönöm ezt a csodás élményt!

 23. Adrienn

  Első látásra megfogott a kép hangulata és megfestettem a videó segítségével. Azt mondom, ne féljünk belevágni, képesek leszünk rá! Nekem nagyon tetszik, köszönöm szépen!

 24. Dóra

  A legnehezebb kép, amit valaha festettem. De mégis nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, mert szuper, érthető és aprólékos az oktatóvideó. Nagyon köszönöm!

 25. Henriett

  Nagyon klassz élmény volt megfesteni ezt a képet, igazi kihívás, nekem 2 napig tartott, igaz első nap délután kezdtem hozzá. Végig követtem Edina instrukcióit, és a végeredmény szuper lett. Igazi élményfestés volt, köszönöm szépen! ????

 26. Gitta

  Az első vásárolt, de a második Edina instrukciói alapján készített festményem a Bridge at Dawn című. Korábban azt gondoltam, lehet festegetni minimális oktatás nélkül is, önerőből, és igen, lehet, csak minőségi különbség van a kettő között, már most, a másodszori oktatóvideó utáni festés során ez kiderült. Nagyon tetszik nekem is, hogy a videót úgy használom fel a festés előtt, során, ahogy nekem tetszik: végignézem egyben, a bonyolultabb részeknél megállítom, visszapörgetem, újranézem. Nagyon sokat tanultam a videóból az ecsethasználatról, a színkeverésről, amiért nagyon hálás vagyok. Ahogy az előttem szólók is, nekem is nagy élmény volt a festés, olyannyira, hogy nálam is az idő pikk-pakk elröpült festés közben. És a végeredmény: szemmel látható a fejlődés az előző képeim és eközött. Akik látták a Bridge at Dawn képemet főleg a színeket dicsérik, a kép hangulatát. Úgyhogy a következő videó már megvásárolva, alig várom, hogy belekezdhessek! 🙂

 27. Mária

  Köszönöm az élményt! Szeretem ezt a képet, a témája és a színvilága közel áll hozzám. Már sok képet megfestettem online videóitok alapján, és mindig rájövök, hogy egyre jobban fejlődök általuk és egyre többet tanulok belőlük. Már nem kérdés, hogy képes vagyok-e festeni, hiszem, hogy képes vagyok rá, és minden újabb festmény megerősít ebben. Ha elkészül egy festmény, már alig várom, hogy belekezdjek egy újabb megalkotásába. A videós útmutatás nagyon alapos, minden részletre kiterjed, kiválóan követhető. Edina kedves mosolya mindig erőt ad a folytatáshoz. A festés teljesen kikapcsol és feltölt energiával. Az online festést azért szeretem, mert jobban hozzá tudom igazítani a saját igényeimhez, kényelmesebb tempóban tudok haladni, ütemezni tudom az időt. Többször visszatérek egy-egy részlethez, ha úgy érzem, hogy erre van szükségem. Örömmel várom az újabb videós lehetőségeket.

 28. Fanni

  Ez a kép a színei miatt tetszett meg. A lakásunk színeivel összhangban van. Számomra ez a nehezebb képek közé tartozik. Nem is egyszerre, hanem két alkalomra (pihenéssel) festettem meg. Kb. 5-6 órát vett igénybe és ezért jó, hogy a videó többször visszanézhető. Köszönöm!

 29. Amanda

  Azonnal beleszerettem a képbe, amikor megláttam. Nagyon izgultam amikor nekiálltam, nagyon sokáig készítettem, de minden egyes percét élveztem. Az utolsó ecsetvonáskor azt gondoltam: EZ AZ! Az oktatóvideó érthető volt, mint mindig. Csodálatos érzés volt, hogy egy számomra nagyon nehéz festésen voltam túl és igazán büszke voltam magamra. Szerintem ez marad a kedvenc festményem!

 30. Gabriella

  Pontosan annyira féltem ettől a képtől, mint amennyire odáig voltam érte. Kellemesen csalódtam, mert egyszerű volt festeni és mint mindig, Edina nagyon szépen végigvezetett rajta. Külön öröm számomra, hogy a fák festése oktató videó után már ezek a részek is olyanok lettek, mint ahogy szerettem volna. 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek az oktató videókat is.

 31. Kitti

  Köszönöm szépen az élményt. Kicsit tovább tartott az elkészítése, mint gondoltam, de megérte. Nászajándékba készítettem és az ifjú pár nagyon örült neki.

 32. Kitti

  Első látásra beleszerettem ebbe a képbe. Amikor elkezdtem festeni, még úgy is éreztem, hogy menni fog ez aztán félúton úgy voltam vele, hogy feladom, de végül nem tettem. Szerintem az eddigi legjobban sikerült képem. Köszönöm szépen az élményt.

 33. Barbara

  A festés első felében kicsit szkeptikus voltam, mert nagyon nehéznek tűnt a kép, tényleg nagy kihívás volt, a videó kicsit gyors volt számomra. De nagyon örülök, hogy végigcsináltam, nekem 5 óra alatt sikerült végeznem. Csodálatos, ahogy a végére összeállt minden! A kép színvilága nagyon tetszik, egyszerűen mindig rá kell néznem, vonzza a tekintetet. Örülök, hogy ezt a képet választottam, köszönöm az élményt. Alig várom a következő festést.

 34. Tünde

  A festménnyel megküzdöttem, de végül sikerült megfesteni Edinával! 🙂

 35. Krisztina

  Első látásra szerelem kép volt. A videó profi mint mindig. Legalább 3x estem kétségbe, aztán nem is voltam elégedett vele. De végül imádom ahogy van. Köszönöm az élményt. Lehet, hogy muszáj lesz még festeni másikat. ????

 36. Marianna

  Sokat váratott magára, hogy megfessem, de megérte! Én is első látásra beleszerettem, imádom! Nagyon szuper a videó, követhető és érthető. Nagyon köszönöm Nektek az élményt!

 37. Irén

  Nagyon tetszett ez a kép, már régóta szemeztem vele. Örülök, hogy megfestettem. Jó volt az instruktor. 🙂

 38. Furdi Károlyné

  Szuper volt a festés! Ez volt az első képem és nagyon jól sikerült! Azóta, mióta itt festek, ez a legkedvesebb képem!

 39. Éva

  Elsőre féltem tőle, mert az épületeket eddig sosem tudtam szépen rajzolni/festeni. Szerencsére pozitívan csalódtam. Imádtam a festés minden egyes percét, a színek keveredését. Köszönöm, tényleg hatalmas élmény volt.

 40. Mazán Mónika

  Nagyon különleges hangulatú festmény, amit élmény volt lépésről lépésre megfesteni. Mindig úgy próbálok festményt választani, hogy legyen benne számomra valami új dolog. Itt az épületek és a híd festése volt számomra újdonság. Edina szuper videójának hála egy csodaszép végeredmény született, amely az egyik eddigi kedvenc festményem lett.

 41. Szigeti Emília

  Nekem Adrienn lánykám hívta fel a figyelmemet a KÉPESVAGY lehetőségeire. Amikor megmutatta a képeket, ez volt az a kép, ami nagyon megfogott. Rögtön el is készítettük az online “kepesvagy ” fiókomat. Ki is választottam ezt a képet, ami nekem az első volt, de nem az utolsó. Imádtam minden pillanatát a festésnek. Nem lett tökéletes, inkább olyan Emíliás, de ettől lett egyéni. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek.

 42. Mákos-Kiss Elvira

  Nem régóta festegetek, pár alkotásom volt egyénileg videók alapján más felületről, ami meghozta a kedvemet, mert igazán jól ellazít az alkotás öröme. A könyvet nemrégiben szereztem be, az is nagy segítség kezdőként. Itt elsőnek választottam ezt a nehéznek tűnő képet, pont azért mert kíváncsi voltam, oktatóvideóval képes vagyok e rá. És határozott IGEN! Edina mindent lépésről lépésre részletesen elmagyarázott, a hangja is nagyon megnyugtató és kedvcsináló.
  Csodaszép képet festettem közösen vele, büszkén mutogatom. Köszönöm! Elő is fogok fizetni, hogy még több alkotást kipróbálhassak. 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top