Kutyavilág

3 990 Ft

(16 vásárlói értékelés)

Ha szereted a mesevilágot, a nagyszemű állatokat, és szeretnéd gyermekedet a festés élményével vagy magával a festménnyel megajándékozni, akkor a Kutyavilág a te képed. Gyerekszoba dekorációnak is tökéletes választás.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 45 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Kutyavilág videója 1 óra 45 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Kutyavilág termékről 16 értékelés

 1. Enikő

  Köszönöm, profi videó, amivel szerintem bárki meg tudja festeni a képet!

 2. Júlia

  Tökéletes kikapcsolódás volt ez a festmény! 🙂
  A videó szuper, Edina mindent elmond és meg is mutat, így könnyen követhető minden utasítás!
  Köszönöm!

 3. Viktória

  Nagyon szeretem ezt a képet, mert vidám hangulatú, a videó alapján bárki meg tudja festeni. Annyira tetszett,hogy másodjára is festettem egyet a keresztfiamnak. 🙂 Köszönöm a lehetőséget!

 4. Julianna

  Nagyon klassz élményprogram volt a kép elkészítése! Az otthon melegében a videóban megfogalmazott egyértelmű instrukciók alapján könnyen ment a készítése ???? Köszönöm a Képesvagy csapatának, hogy megteremtette minderre a lehetőséget! ????

 5. Róbert

  Nagyon kedves és rugalmas hozzáállás a rendeléshez. Precíz videó így minden percét élveztük a kép megfestésének. Mindenkinek ajánlom.

 6. Mónika

  Szuper video, Edina segítségével nagyon szép képet sikerült festenem. Már régóta tetszett ez a kép, nagyon örültem, hogy online is elérhető. A végeredmény nagyon tetszik!

 7. Krisztina

  A videó szuper, érthető, követhető, lépésről lépésre visz közelebb a végeredményhez. A siker az instrukcióknak köszönhetően garantált. Szeretem az elkészült képem 🙂

 8. Andrea

  Nagyon élveztem a festést és igazán jó, feltöltő kikapcsolódást nyújtott. Abszolút éreztem itt már a felszabadulást festés közben is. A videó jól követhető volt végig. Az elkészült festményem pedig óriási örömöt okozott és bebizonyította, hogy tudok festeni és meg tudom csinálni. Képes vagyok rá 🙂

 9. Fanni

  Ezt a képet egy barátnőmnek festettem meglepetésként a szülinapjára. Régen együtt szerettük volna megfesteni, de mivel másik városban él, nem volt lehetőségünk. Nagyon örült Neki, azóta ahova költözik mindenhova viszi magával, nagyon szereti. A többi képhez képest könnyebb megfesteni. A háttér vette el a legtöbb időt, mire számomra megfelelő színeket hoztam létre.
  Most gondolkodom, hogy majd gyermekemnek is megfestem… ha lesz időm. (Most 4 hónapos a Kisfiam )

 10. Szilvia

  Ezt a képet is ugyanolyan lelkesedéssel, izgalommal festettem, mint a többit. Nálunk a gyereksarokban kapott helyet gyerekek nagy örömére.

 11. Ildikó

  Unokámnak festettem meg, nagyon viccesek rajta az állatok. Szerettem festeni!
  Köszönöm a csodálatos élményt, amit a festés ad! ????

 12. Komjáti Diána

  A Covid első időszakában nagyszerű kikapcsolódás volt a bezártságban. A gyerekszoba legszebb éke lesz a kép ????

 13. Kovácsné Szigeti Mária

  Ez egy nagyon aranyos kis kép. Szuper kis videóval. Szerettem.

 14. Brigitta

  Aranyos kép, egyszerű megfesteni. Első képnek, vagy aki bizonytalan nagyon ideális választás.

 15. Takó Csilla

  Ez az egyik kedvenc képem imádtam festeni. Edina útmutatásai nagyon precízek és érthetőek köszönet érte. ????

 16. Szépréthy-Papp Emese

  Fantasztikus élmény volt a festés. Edina részletes irányításával belefeledkeztem az alkotásba. Köszönöm ezt az élményt.????

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top