Párizsi Éjszaka – aranyfestékkel

5 990 Ft

(9 vásárlói értékelés)

A vörös estélyi ruha és az aranyban úszó pillanat magában hordozza az esti Párizs romantikájának mindenét.
A festményen aranyfestéket is használunk, amely különleges ragyogást ad az összképhez.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 38 perc hosszú online oktatóvideót,
  a saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Párizsi Éjszaka – aranyfestékkel videója 2 óra 38 perc  hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Párizsi Éjszaka – aranyfestékkel termékről 9 értékelés

 1. Gyöngyös

  Edina segítségével tökéletesen el lehet készíteni a képet. Finom instrukcióival segítséget kaptam egy-egy terület kidolgozásában. Tisztába vagyok vele, hogy az adott képhez-videóhoz meg lehet venni a szükséges vásznat és festéket is, ennek ellenére /nem mindenki engedheti meg magának/ a különleges árnyalatok keverését jó lenne beépíteni. A kép elkészítése kihívás elé állított, de erre szükségem is volt. Köszönöm a sikerélményt! Magam se hittem, hogy képes leszek ilyen szinten elkészíteni az alkotásomat, mint ahogy sikerült. Természetesen a saját egyéniségem morzsáit is becsempésztem a képbe,- lehet, hogy azért is tetszik annyira!

 2. Vivien

  Ez volt a második online festésem tőletek. Picit nehezebb volt, mint az előző, az elején kicsit el is bizonytalanodtam, de a végére nagyon jó lett. Pár órája lett kész, de már a falon van és fél óránként gyönyörködöm benne. Kipróbáltam más online festő videót is, de Edina a legjobb.
  Remélem lesz még sok új online videó. Köszönöm szépen!

 3. Darabos Beáta

  Edina profi vezetésével sikerült elkészítenem a képet. Már sok festésen vagyok túl, de mindig megélem azt a pillanatot, hogy “Úristen! Mi lesz ebből?” Hát, most is kép lett belőle. 🙂 Nagyon jól éreztem magam közben, alig várom a következő lehetőséget.

 4. Marianna

  Minden képetek hoz valami újat. Ebben különleges volt a színek felépítése, kibontakozása. Fantasztikus, kerek lett a végeredmény! 🙂 Remélem, visszajuthatok a városba, hogy megnézzem, amikor este tündöklő fényeibe öltözik!

 5. Marika

  Mihelyt megláttam a stúdióban a festményt, beleszerettem és amint lehetőség nyílt rá, megvásároltam a videót és megfestettem a képet. Sokat dolgoztam rajta, sokszor csak néztem a festőállványon az alakuló művet, de éreztem, hogy még nem az igazi. Voltak részek, amikhez többször visszatértem. Megérte, csodálatos kép született, igazi alkotói folyamat volt számomra. Köszönöm Edina kitűnő útmutatását a videó elejétől a végéig. Élmény vele festeni!

 6. Takacsanita

  Edina segítségével minden képet élmény megfesteni. A képnek és Edina profi útmutatásának is van egy sajátságos varázsa. Nagyon érdekes volt a színek keverése, tetszett , ahogy az útból néhány ecsetvonással párizsi sétány lett. A Párizsi Éjszaka festése igazi “csemege” volt. Köszönöm!

 7. Mária

  Nagyon élveztem a festést és annyira büszke vagyok a végeredményre. Köszönöm szépen Edina a részletes és mindenre kiterjedő magyarázatot. Így a kezdőknek is szinte gyerekjáték megfesteni egy képet.

 8. Zsuzsa

  Nem ez volt az első festésem Edina segítségével.Nagyon jók az instrukciók,Edina részletesen mindent elmagyaráz.Ezt a képet egy Párizs imádó lánynak festettem ajándékba.Ezért még nagyobb kihívás volt,mintha saját magamnak festettem volna.Edina segítségével úgy érzem sikerült vállalhatóra festeni és a megajándékozott is nagyon örült neki.Azóta a szobája falát díszíti,ami nekem is nagy elismerés.Köszönöm Edina!

 9. Kovácsné Szigeti Mária

  Mint mindig most is tökéletes videó. Én már egy ideje nem festettem,de így is szép lett,bár látom a hiányosságaimat. Köszönöm az élményt

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top