“Belevágok” csomag:
Kutyavilág

10 990 Ft

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

Ha szereted a mesevilágot, a nagyszemű állatokat, és szeretnéd gyermekedet a festés élményével vagy magával a festménnyel megajándékozni, akkor a Kutyavilág a te képed. Gyerekszoba dekorációnak is tökéletes választás.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk a “Belevágok” online videó csomagban?

 • 1 óra 45 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal.
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 10990,- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Kutyavilág kép videója 1 óra 45 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Fantasztikus élmény volt a festés. Edina részletes irányításával belefeledkeztem az alkotásba. Köszönöm ezt az élményt.😊”- Emese

“Ez az egyik kedvenc képem imádtam festeni. Edina útmutatásai nagyon precízek és érthetőek köszönet érte. 🙂” – Csilla

“Aranyos kép, egyszerű megfesteni. Első képnek, vagy aki bizonytalan nagyon ideális választás.” – Brigitta

“Ezt a képet egy barátnőmnek festettem meglepetésként a szülinapjára. Régen együtt szerettük volna megfesteni, de mivel másik városban él, nem volt lehetőségünk. Nagyon örült Neki, azóta ahova költözik mindenhova viszi magával, nagyon szereti. A többi képhez képest könnyebb megfesteni. A háttér vette el a legtöbb időt, mire számomra megfelelő színeket hoztam létre.
Most gondolkodom, hogy majd gyermekemnek is megfestem… ha lesz időm. (Most 4 hónapos a Kisfiam )” – Fanni

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top