“Belevágok” csomag:
Pipacsok

10 990 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Az “Belevágok” csomag egy komplett festőszett, ami tökéletes arra, ha ki szeretnéd próbálni a festés általi teljes kikapcsolódást, profi vezetéssel. A csomagban benne van minden, amire szükséged van, hogy belevágj a festésbe. Ajándékba is tökéletes, ha valakinek hasonló élményt szeretnél adni.

A Pipacsokat mi receptre írnánk fel mindenkinek első képnek. Nagyon sok stílus jól áll neki, kihozhatsz belőle egy modern letisztult képet is, és akár egy rusztikus csendéletet.

Mit adunk a “Belevágok” online videó csomagban?

 • 2 óra 05 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést biztosítunk.
 • 20x30cm-es feszített vásznat előrajzolási sablonnal.
 • A képhez szükséges festékeket bőséges mennyiségben.
 • Ecsetszettet, minden szükséges ecsettel (standard minőségben).
 • Cukornád tányért a színkeveréshez.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A csomag ára 10990,- Ft.

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

Kategória:

Leírás

A Pipacsok kép videója 2 óra 05 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

“Imádom a pipacsokat és az elkészült festményt is!
Hihetetlen, mégis képes voltam megfesteni a videó alapján, ami nagyon részletes. Köszönöm szépen!” – Adrienn

“Nagyon szerettem Edinával együtt festeni! Részletes, pontos instrukciókat kapunk és a végeredmény egy csodás festmény! Vagyis nekem 3. 🙂 Mert háromszor is megfestettem. Mindegyiket ajándékba adtam, és hatalmas siker volt. Ezúton is köszönöm nektek! – Viktóra

Nem az első képem és nem is az utolsó Edinával és a Képesvagy Csapattal. A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva összeáll a festmény, Edina mindent jól elmagyaráz és mutat. A festés valóban kikapcsol és feltölt, kellemes időtöltés volt. Köszönöm 🙂” – Krisztina

“Belevágok” csomag:
Pipacsok
termékről 1 értékelés

 1. Ágnes

  Sziasztok! Ma elkészült a Pipacsok című festményem is, ez a 14. festésem Veletek!
  Egyszerűen imádom a színeit! A videó fantasztikus, mindenki a saját tempójában tud haladni. Örülök, hogy Rátok találtam! Remek kikapcsolódás a szürke hétköznapok sűrűjében! Köszönöm!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top