Csónakos

4 990 Ft

(14 vásárlói értékelés)

Ha elvarázsol a kék színvilág, akkor a Csónakos a te képed lesz. A tengert pedig tudod akár kicsit hidegebbre vagy melegebbre is festeni.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 02 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Csónakos videója 2 óra 02 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Csónakos termékről 14 értékelés

 1. Darabos Beáta

  Egyre jobban élvezem az online festéseket. Ez a kép kihívás volt, látom a hibáit, de közben nagyon jól éreztem magam – és ez a lényeg! Edina nagyon profin vezette a kezem.

 2. Kőszegváry Erika

  Már akkor tudtam, hogy meg kell próbálnom megfesteni ezt a képet, mikor megjelent a videók között.
  Alig vártam, hogy hozzákezdjek. Ez volt a harmadik otthoni videós festésem és rettentő büszke vagyok magamra, hogy sikerült.
  Igazi kikapcsolódás volt, szerettem minden percét (pedig vagy 6 órámba telt) és jó néhány napra feltöltött. A végeredmény pedig….teljesen lenyűgöz. Nagyon szép dísze lesz a lakásunknak.
  Edina videója szokás szerint érthető, könnyen követhető volt (na nem időben). Úgy érzem lassan sikerül elsajátítanom a száraz festés technikáját, aminek nagyon örülök.
  Köszönöm a lehetőséget, bátran ajánlom mindenkinek!

 3. Erika

  A kép gyönyörű, a videó pedig profi és könnyen érthető volt. Hatalmas élmény volt megfesteni!

 4. Enikő

  Elsőre beleszerettem a képbe, imádom a színvilágát. Nagy küzdelem volt, de megérte! Néha kicsit eltévedtem a tengeri növények között, de Edina útmutatásait követve sikerült megfesteni a képet. Köszönöm! Hatalmas élmény volt!

 5. Kitti

  Sok alkotásom közül az egyik legnehezebb festésem, de az instrukcióknak köszönhetően mégis csodálatos lett a kép, el sem hiszem, hogy sikerült. 🙂

  Köszönöm a csodálatos képet, nélkületek, magamtól, nem tudtam volna ezt létrehozni. 🙂

 6. Krisztina

  Talán az összes eddigi festéseim közül ez volt a legnehezebb, de a Edina instrukciói jól követhetőek, így a végeredmény ismét egy gyönyörű kép lett! Köszönöm!

 7. Ilona

  Nagyon megtetszett a festmény, igazán nagy kihívásnak tűnt. Bevallom, az is volt! A videó jól követhető, Edina remekül irányít! Az azonban szerencse, hogy bármikor megállítható és visszanézhető. Festéket nem rendeltem, sok időt vett igénybe, mire a megfelelő színt kikevertem. Tetszik a végeredmény, bátran kiteszem a falra, azonban még van hová fejlődnöm. Mindenkinek érdemes kipróbálni, hisz nincs lehetetlen! Köszönöm az élményt!

 8. Réka

  Már előre láttam, hogy nehéz lesz megfesteni, és nem is tévedtem. De nagyon büszke vagyok a képemre, boldogan fogom kitenni a falra! Még utólag órákkal később vettem észre, hogy hol lehetne javítani, azokat megcsinálva már nagyon elégedett voltam. Edina instrukcióit könnyű követni, mindenkinek ajánlani tudom.

 9. Vivien

  Az egyik legnagyobb kihívás volt ezt a festményt elkészíteni. Két hónapig készült, többször abbahagytam, újra kezdtem, aztán rájöttem, hogy ha jobban odafigyelek Edina útmutatására a videóban, és magammal szemben nem támasztok hatalmas elvárásokat, akkor sikerülhet. Végül elkezdtem élvezni a festést és a videó végére érve a saját festményemre is büszke lettem. Köszönöm a lehetőséget! 🙂

 10. Andrea

  Nagyon jó érzés volt megfesteni, igaz többször újra festettem egy-egy részletet, mert nem igazán tetszett. Edina útmutatásai érthetőek, és nagyon profi. Szeretem a kép színeit, a hálószobánk falát díszíti, és éjjel sejtelmesen világít, ugyanis sötétben világító festékkel befestettem néhány helyen. Köszönöm ismét a lehetőséget! 🙂

 11. Balog-Hegyi Mariann

  A kép rögtön szerelem volt, tudtam, hogy ez kell nekem, nem is csalódtam. A videó nagyon jól van felépítve, Edina jól magyaráz, követhető és érthető. Amikor elkezdtem, még fogalmam sem volt, hogy hogy fog ez összeállni, foltok, pacák. Aztán a végén csodát láttam. 🙂 Biztos, hogy fogok még festeni veletek és mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!

 12. Nyékiné Farkasdi Lídia

  Számomra nehéz volt, de megérte, tetszik az eredmény.

 13. Jolán Borbély

  Sokat tanultam ismét a színkeverésről, különböző festéstechnikákról amit máshol is alkalmazhatok. Szuper volt mint mindig. Másoknak üzenem, hogy kétszer festettem meg a képet ,mert elsőre nem volt az igazi, valami hiányzott belőle. Nézegettem,nézegettem majd videó ismét elő, és nekivágtam, átfestettem. A videók alapján mindenkinek sikerül mert képesek vagyunk rá! 🙂 🙂 Edina szuperül magyaráz.

 14. Fodoragnes

  Köszönöm az útmutatást EDINÁNAK. Voltak mélyponton, és akkor kicsit zavart a háttér zene, egyébként nem. Megnehezítettem a dolgom, mivel nem volt megfelelő vásznam, farostra festettem. Ebből is tanultam.
  Az elkészült “művet” nagyon szeretem, és büszke vagyok, hogy megtudtam csinálni.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top