Summertime

3 990 Ft

(11 vásárlói értékelés)

A nyár a tengerparton, a forró homokkal, a sirályok hangjával és a tenger hullámaival. Ezen a képen nem dolgozzuk össze a színeket, ettől lesz még különlegesebb a Summertime kép.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 50 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Summertime videója 1 óra 50 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Summertime termékről 11 értékelés

 1. Gitta

  Nagyon jó élmény volt festeni. Nagyon tetszik az eredmény ????
  Köszönöm!

 2. Mónika

  Beleszerettem a képbe. A videó nagyszerű és jól követhető. Annyira belemerültem a részletekbe, hogy majd fél napig tartott. Imádtam. Köszönöm! 🙂

 3. Angéla

  Lányom kapta karácsonyra a videót, ő már elkészítette a festményt, szuper jól sikerült. Én sem hagyom ki, az én művem is hamarosan elkészül 🙂

 4. Hodászy Nelli

  Ez egy olyan “nekem is meg kell festenem” kép ???? Szeretem a meleget, a napsütést, a tengert, szoktunk járni vitorlázni. Akár én is lehetnék egy kietlen öbölben, elmélázva a tengerparton. ????
  Nagyon szerettem festeni, köszönöm az élményt! ????

 5. Darabos Beáta

  Ez volt az első online festésem. Nehezen szántam rá magam, mert a festőesetek nekem mindig a csendes kikapcsolódást jelentették, amikor nem itthon vagyok. Végül is egyáltalán nem bántam meg, sőt! Foly.köv. 🙂 Köszönöm!

 6. Valéria

  Nap mint nap örömömet lelem a képben, reggeli kávézás közben magamba szívom a remek hangulatot amit áraszt. 🙂

 7. Edina

  Egyszerűnek tűnt igy ránézésre, de annál nagyobb kihívás volt….Edinának köszönhetően legyőztem az akadályokat és csodás végeredménnyel büszkélkedhetek 🙂 Köszönöm!

 8. Andrea

  A festményt a lányom festette meg. Szerette, jól sikerült. 🙂

 9. Henriett

  Első látásra beleszerettem ebbe a képbe, mindenképpen szerettem volna megfesteni, ami Edina instrukcióinak hála sikerült is. Köszönöm szépen! ????

 10. Hanzel Adrienn

  Ez a kép nagyon megtetszett nekem is és a páromnak is. Gondoltam nem lesz annyira nehéz a testet leszámítva. Az nekem kihívás volt. El is fáradtam de nagyon jól éreztem magam közben. A videó is nagyon klasz volt a sok segítséggel. Köszönöm az élményt 🙂

 11. Berki-Vörös Dalma

  Imádok festegetni itthon, videókból tanulok. 🙂 A bőr ábrázolását viszont sehol sem tudtam elsajátítani és akkor szembe jött velem ez a kép! Annyira jól és érthetően, átláthatóan ábrázoljátok a videóban a hát minden apró részét, hogy hihetetlen micsoda fejlődést érzek a saját technikámban. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, előre vittetek a hobbimban és kinyitottatok előttem egy új ablakot a festésben. <3

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top