Kolibri

4 990 Ft

(13 vásárlói értékelés)

Ha szereted a szabadságot, akkor a Kolibri kép hátterénél kiélheted ezt a szenvedélyedet.

A háttérnél megtanulhatod, hogyan tudod szépen összedolgozni a színeket, hogy szép átmeneteket kapj.

Utána pedig megmutatjuk, hogyan tudsz egy virágot és egy madarat megfesteni, úgy árnyékolni őket, hogy szinte kiemelkedjenek a vászonból.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 53 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy mini lapos ecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve a háttér festéséhez mi javaslunk egy nagyon puha szőrű 16-os lapos ecsetet. Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet. Ezt az ecsetet nevezzük “felhő-ecsetnek”, mert elsősorban felhők festésére kitűnő.

A háttér festéséhez használhatsz durvább szőrű sörteecsetet is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Kolibri videója 1 óra 53 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Kolibri termékről 13 értékelés

 1. Noémi

  ????

 2. Anikó

 3. Mária

  Imádtam festeni, köszönöm! ❤️

 4. Olga

  A Kolibris képet a 13 éves lányommal közösen festettük, többnyire ő a hátteret, én a madarat. Nagyon élveztük (a kamaszkor nehéz, kellenek a közös élmények ). Csodás lett, a nagymama falán lóg.

 5. Anikó

  Nagyon megtetszett a Kolibri színvilága. Edina videóját követve sikerült hasonlóan megfestenem ezt a képet. Az egyik kedvenc alkotásom lett.

 6. Kati

  Az egyik legszebb képek egyike! A megalkotása minden percét imádtam, szuper Edinával festeni:)

 7. Veronika

  Maga a kép rengeteg szabadságot ad alkotás során, így sokkal lazább, könnyebb az elérni kívánt célt. A videó nagyon jól követhető és a végeredmény magáért beszél.

 8. Júlia

  Pompás színvilág jellemzi ezt a képet! Nagyon jó kikapcsolódás volt, köszönöm! 🙂

 9. Vivien

  Elsőként a festmény csodálatos és összetett színvilága fogott meg, amikor megvásároltam a videót. Imádtam, ahogy a festés során összemosódnak a különböző színek és ilyen látványosan lehet velük játszani, ami hatalmas festési szabadságot és önbizalmat is ad. 🙂 Köszönöm a lehetőséget Nektek! <3

 10. Krisztina

  Ez már a sokadik festmény, amit Edina segítségével festettem. A videó jól követhető, lépésről lépésre haladva Edina mindent mutat és magyaráz, s végül összeáll a festmény. Szeretem az elkészült képem 🙂

 11. Mária

  Szeretek Edina videóira festeni. Mindig annyira jól elmagyarázza mit hogyan fessünk. A végeredmény neki köszönhetően fantasztikus. Csodálatos képek készülnek. ????

 12. Lőwenthál Viola

  Egy színes trópusi felhő kavalkád ez a kép, nem precizitást, hanem a képzelet szabadjára engedését igényli a megfestése, ami a teljes kikapcsolódást nyújtja az elkészítőjének 🙂 .

 13. Czeglédi-Tímár Tímea

  Teljes kikapcsolódás ez a festmény még két kisgyermek mellett is. Edina olyan jól magyaráz, mit hova mikor milyen technikával fessünk, hogy tökéletes képet lehet egyedül is festeni otthon.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top