Titkos Kert

3 990 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A kert, ami csak a tiéd, azt rejt, amit te szeretnél. Többféle technikát is ki tudsz próbálni a Titkos Kert képen.
Gyerekeknek is ajánljuk.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 09 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 3990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Titkos Kert videója 2 óra 09 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Titkos Kert termékről 5 értékelés

 1. Andrea

  Ez volt az első festmény amit rendeltem. Nagyon élveztem a festést és igazán jó, feltöltő kikapcsolódást nyújtott. A videó jól követhető volt. Az elkészült festményem pedig óriási örömöt okozott és bebizonyította, hogy tudok festeni és meg tudom csinálni. Mindezt úgy, hogy közben azért többször előjött, hogy nem tudom, nem olyan stb. De itt nem álltam meg, festettem tovább és bebizonyítottam magamnak, hogy képes vagyok rá! 🙂

 2. Mária

  Nagyszerű hangulatú kép. Minden kép megfestésével újabb technikát tanulok. Edina nagyon jól követhető, pontosan, érthetően mondja és mutatja. A fa ajtó megfestésére kicsit több idő kellett, de a végeredmény nagyon tetszik.

 3. Nagy Tímea

  Nagyon élveztem a kép festését. Miközben festettem többször úgy éreztem, hogy az én képem nem lesz olyan, mint a kis kép. De nem adtam fel… kíváncsi voltam hogy mire vagyok képes. A festés végére szépen kialakult az én képem is. A videó végig követhető volt, több jó tanács is elhangzik benne. A végeredmény pedig nem csak nekem, de a családomnak is nagyon tetszik. 🙂

 4. Martonné Ódor Ildikó

  Nagyon jól követhetőek voltak a videóban a festés lépései. Számomra kicsit nehezebb volt, mint gondoltam volna! Nagyon tetszik a végeredmény! Köszönöm az élményt!

 5. Kovácsné Szigeti Mária

  Ennél a képnél úgy gondoltam, nem lesz soha olyan, mint amilyennek kellene lennie.De a végeredmény mégis csak hasonlít 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top