Morning Waves

5 990 Ft

(8 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 5 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy kisebb körecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve egy sörte ecsetre is. Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Morning Waves videója 2 óra 5 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Morning Waves termékről 8 értékelés

 1. Eszter

  Nagyon lendületesen tudtam festeni, Edina tanácsait követve, még sosem festettem hullámokat.
  Élmény volt, köszönöm szépen a lehetőséget!????

 2. Gizella

  Második nekifutásra készült el a képem, azt gondoltam először, hogy a megfelelő színek hiánya akadályozott. A magyarázataid előrevivőek, alaposak, szinte vezeted az ember kezét, köszönet érte. Igy azért sikerült a saját szintemen megfesteni. Persze messze van az elvárásaimtól, igy lehet, hogy harmadszor is belevágok. Nagy élmény volt, köszönet érte!

 3. Ildikó

  Szuper volt, nagyon sok technikai dolgot tanultam. Örülök, hogy ilyen könnyen elérhető tanulási lehetőséget nyújtotok, és mindenki választhat magának megfelelő képet hozzá!

 4. Mayva

  A hullámok voltak számomra nehezebbek, de az instrukciókat többször végighallgatva végül egész jól összehoztam 🙂 A fátyolos égbolt megfestését nagyon élveztem, újabb hasznos technikákkal gyarapodott a tudásom. Köszönöm a videót!

 5. Schäfer Katalin

  Edina nagyon pontos instrukciókat ad a video egész ideje alatt. Szeretek az irányítása mellett festeni, pedig nem volt könnyű kép. Köszönöm az élményt!

 6. Dinuska

  Régóta terveztem megfesteni a képet, de mindig el kellett halasztanom valami miatt. De év végén meghúztam a határidőt. Mindig izgattak a hullámok. Ilyen nehezen még nem jött össze egy festés sem. Sosem voltam elégedett, igy 4 nap kellett mire azt mondtam, hogy kész. Pedig Edina instrukciói nagyon jók, könnyen követhetők. Én fekvő verzióban festettem meg. Néha mérgelődtem a technikámon, de élveztem nagyon.
  Ahogy nézegetem, egyre jobban tetszik. Köszönöm a lehetőséget és a segítséget!

 7. Papp Enikő Mária

  Nagyon szeretem ezt a képet, bekerült a kedvencek közé ???? Nehezebbnek gondoltam megfesteni, de Edina segítségével nem okozott semmi nehézséget. Köszönöm ezt az élményt!

 8. Dr. Jelinek Ágnes

  Ez a 12.festményem, amit Edinával festettem! Egyszerűen imádtam elkészíteni! Teljesen elvarázsol a festés, kizökkent a szürke hétköznapokból! Rengeteget tanulok a videókból, nagyon hálás vagyok érte! Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top