Pipacsmező

4 990 Ft

(30 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 29 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat, amiből olyan technikákat is megtanulhatsz, amelyek nem csak ehhez a képhez jönnek jól.

Természetesen a kép oktatóvideójában minden a képhez szükséges technikát elmondunk és megmutatunk.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Pipacsmező videója 2 óra 29 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

 

Pipacsmező termékről 30 értékelés

 1. Ágnes

  Imádom ezt a képet, el sem hiszem, hogy meg tudtam festeni! ❤
  Köszönöm Edina! Csodás tanár vagy! ❤
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran vágjon bele! ????????

 2. Eszter

  Nagyon szerettem festeni ezt a képet, jól éreztem magam a festése közben. Amikor először távolabbról megnéztem: -Milyen jó lett! – gondoltam. A színek is nagyon összeillenek, hangulatos, nyugtató hatású festmény. Jól követhető a festés menete, érthetően adja át Edina a tudnivalókat. Köszönöm szépen a lehetőséget!

 3. Mónika

  Sokadik festményem és sokadik kedvencem lett ez a kép.
  Tökéletes az útmutatás és nagyon tetszik a végeredmény! Nagyon szépen köszönöm Edina és Ákos! 🙂

 4. Erzsébet

  Hálás vagyok a lehetőségért. Köszönöm Edina! Élmény volt, mint mindig.☺

 5. Andi

  Ez a festmény volt a legkedvesebb számomra. A színek, formák, virágok megfestése kihívás volt számomra. De Edina útmutatásával hamar elkészültem vele. A megajándékozott keresztanyukám nagyon boldog volt, mivel a pipacsok a kedvencei. Köszönöm a lehetőséget!

 6. Enikő

  Ez a kép szerelem volt az első látásra. Megnéztem a videót és tudtam, hogy ilyen tökéletes útmutatással sikerülni fog megfesteni. Imádtam minden percét! Köszönöm a lehetőséget, fantasztikus élmény volt!

 7. Gabriella

  Köszönöm a lehetőséget, élmény volt festeni, sokat lehet tanulni a videóból!

 8. Ágnes

  Kedves Képesvagy Csapata!

  A mai nap sikerült befejeznem a Pipacsmező című képet! Még mindig alig hiszem el, hogy én készítettem! Hálásan köszönöm Nektek! ❤ A festés egy teljesen más dimenzióba repít engem, sosem gondoltam volna, hogy ennyi örömet fog okozni az alkotás! ????????????‍????????❤

 9. Erzsébet

  Nagyon szuper feltöltődés! Mikor el kezdtem a képet festeni, csodás ahogy egyre jobban kibontakozik a táj. Ahogy Edina vezet végig, nagyon szuper! Köszönöm Nektek a siker élményt!

 10. Miklósné

  Nagyon szerettem ezt a képet festeni, imádom a pipacsot!
  Szülinapra kaptam férjemtől.
  Edina csodálatos ahogy lépésről lépésre segíti a munkát!
  Köszönet mindenkinek!

 11. Angéla

  Az egyik legkedvesebb képem, az unokahúgom szülinapjára festettem. Nagyon izgultam, hogy szép ajándék legyen. Kár volt aggódni, Edina kiválóan navigált, csodás élmény, gyönyörű kép lett a végeredmény. Nagyon köszönöm! ????

 12. Rózsa

  Ez nekem szerelemkép. Az első pillanatba eldöntöttem: nekem kell ez a kép! Az alkotás minden percét élveztem, ahogy életre kel a pipacsmező, a színekkel való játék, Edina érthető, segítő magyarázata. Köszönöm ezt a gyönyörű képet.

 13. Marika

  Nagyon jól éreztem magam festés közben és sokat tanultam. Van még bőven mit elsajátítanom . Edina és Ákos nagyon aranyosak és rendesek hozzánk, pedig sok türelmet igénylünk. Remélem még fogok velük találkozni és sok mindent elleshetek a tudásukból.

 14. Klara

  Csodás feltöltődés volt! Szeretem a pipacsot ???? – köszönöm az értékes iránymutatást Edinának, sokat tanultam belőle.

 15. Ili

  Szuper volt a videó és Edina útmutatása. Szerettem a festés minden percét.

 16. Csilla

  Nagyon megfogott a kép hangulata, de túl bonyolultnak tűnt, ezért kicsit bizonytalanul vágtam bele. De Edina útmutatása, tanácsai segítettek a megvalósításban. Festés közben teljesen belefeledkeztem az alkotásba, és a megvalósult kép napról-napra jobban tetszik.
  Edina, Ákos! Köszönöm a lehetőséget!

 17. Ilona

  Nagyon tetszik a megfestett kép. Edina nagyon jól vezet végig a festésen. Köszönöm!

 18. Ancsa

  Nagyon jó érzés volt festeni, teljes kikapcsolódás, sok örömteli pillanat. Csak köszönni tudom. Már több videót is rendeltem. Köszönettel Ancsa.

 19. Györgyi

  Az eleje viszonylag könnyű, az előtérben lévő pipacsokat imádtam festeni és a zöld levelek sosem sikerültek még ennyire jól. Viszont a középső résszel meggyűlt a bajom, a színkeveréstől a pipacsos részekig. Nem adtam fel és legalább hatszor estem neki, de most így tetszik.
  Köszönöm az élményt!

 20. Andrea

  Nagyon szeretem a pipacsokat és a gyönyörű tájat. Ez a festményem az elsők között van, még sokat kell gyakorolnom, de boldog vagyok, ha festhetek! 🙂

 21. Éva

  Már a többedik képet festem, és egyre inkább vonz ez a világ. A pipacsmezőt egy kicsit nehéznek találtam. Jó volt festeni, ahogyan pipacsokká válnak a piros foltok, térbe kerülnek a füvekkel együtt a videó végére. Köszönöm az élményt!

 22. Terézia

  Ez volt az első online festésem, amitől tartottam kicsit, hiszen a személyes festő estek alkalmával kérdezhettem, azonnali segítséget kaptam. Aztán rájöttem, hogy itt megállíthatom a videót és addig pepecselhetek, ameddig jól esik. Edina hangja megnyugtatott, nagyon jól vezeti egyébként is a festéseket. Élveztem minden percét! Nagyon köszönöm a lehetőséget, a megértést és a segítséget! Kedvenc képem lett a Pipacsmező!

 23. Végh Zsuzsanna

  Nagyon szerettem festeni a képet! Mindenkinek ajánlani tudom szívből!
  Köszönöm a lehetőséget!

 24. Teleki Nagy Ilona

  Mint mindig, most is élmény volt Edina vezetésével életre kelteni a képet. Különösen élveztem a mező festését, ahogyan az egymással keveredő szinek nyomán térbe került a kép középső része. Decemberben ajándékba, januárban magamnak is elkészitettem a képet. Újra köszönet Nektek: Ili

 25. Kovácsné Szigeti Mária

  Köszönöm a lehetőséget. Jó volt festeni bár még sokat kell fejlődnöm. Nagyon jó a videó.

 26. Eszes Melinda

  Imádtam festeni ezt a képet. Különösen élveztem a mező festését. Bár meggyűlt a bajom a közeli pipacsokkal, a végeredmény ismét csodás lett. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ezt is Kèpes voltam megfesteni. A videó érthető, jól követhető. Szuperek vagytok!
  Köszönöm

 27. Domokos Edina

  Egyből megfogott ez a kép, amit meg kellett festenem. Ez a harmadik olyan kép volt, amit Edina útmutatása alapján festettem meg, ami nagyon élvezetes volt, sokat tanulok mindig. A pipacsos résztől féltem a legjobban, aztán a rét lett az, amivel sokat bíbelődtem, többször nekiálltam, de ami végül elkészült nagyon szép lett és ez a kedvenc képem. Köszönöm!

 28. Eszter77

  Nagyon kedves számomra ez a kép. Olyan összhangban van minden és az oktatás is mint mindig profi módon zajlik. Szüleim kapták ajándékba házassági évfordulóra. És a rugalmassága a cégnek is nagyon szimpatikus. Biztos többször visszatérek ide .
  ❤️

 29. Tóth Bea

  A pipacsmező festése nagyon nagy élményt nyújtott számomra a vibráló, élettel teli színeivel és lenyűgöző térhatásával.
  Köszönöm az élményt, csodás érzés egy ilyen szép festményt megalkotni. Mindenkinek szívből ajánlom. 🙂

 30. Hámori Rita

  Az eljegyzésünk estéjére festést ajándékoztam a páromnak. Aztán a nászutunk egyik csodálatos élménye is egy páros festés volt. A ‘pipacsmező’-re esett a választásunk, szerettük minden pillanatát. Még enni is elfelejtettünk, úgy elrepült az idő. Mindenkinek ajánlom, magáért a festésért, a közös pillanatokért, a belső utakért, az örömért. <3

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top