Blossom Brook

4 990 Ft

(27 vásárlói értékelés)

Szeretsz játszani a színekkel és szereted az erdő és patak nyújtotta hűvös, ám de mesebeli érzést? Akkor a Blossom Brook a te képed.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 22 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Blossom Brook videója 2 óra 22 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Blossom Brook termékről 27 értékelés

 1. Krisztina

  Szuper

 2. Anita

  Nagyon jó időtöltést adott a festés, a videó jól követhető, igaz többször megállítottam, de nagyon szép lett a végeredmény! Nagyon köszönöm a lehetőséget!

 3. Gabriella

  Jól követhető a videó, a színkeverés is csodálatos, sokat lehet tanulni belőle!

 4. Viktória

  Nagyon hasznos volt az otthoni élményfestés, sokat tanultam belőle és kellemes kikapcsolódást nyújtott. Ezt a festményt szívesen készíteném el festőesten is. 🙂

 5. Tünde

  Kicsit tartottam az otthoni festéstől, de nagyon jó a videó szinte a stúdióban éreztem magam. Elegendő volt a festék is a színkeverések jól követhetők.
  Köszönöm az élményt!

 6. Henrietta

  Mi nagy vászonra készítettük el, páros festéssel. Azt hittük, hogy ez egy nehéz kép lesz, de egyáltalán nem volt az, csodás színek, klassz technikák, igazi feltöltődés. Imádjuk a végeredményt is, ez egy gyönyörű kép!

 7. Erzsébet

  Most is, mint a többi videónál élmény volt Edinával festeni. Tiszta, érthető instrukciók, tanácsok és végig átjön az Edina kedvessége. Köszönöm.

 8. Podani-Nagy Viktória

  Tökéletes instrukciókat kaptam. Megnyugtató a természeted, a kommunikációd. Öröm volt látni, így alkotni. Köszönöm szépen.

 9. Éva

  Nagyon követhető volt a videó, amikor lemaradtam, akkor megállítottam, így elégedett vagyok a képemmel, bár nem a legjobb festékeket szereztem be máshol! Nagyon köszönöm!

 10. Krisztina

  Nagyon jó a videó, jól követhető. Minden percét élveztem!

 11. Ágnes

  Köszönöm az élményt, kellemes időtöltés volt!! ???????????? Most is nagyon sokat tanultam Nektek köszönhetően, ezáltal a technikám is egyre kiforrottabb! Nagyon büszke vagyok a végeredményre! ????????

 12. Enikő

  A videó szuper, nagyon jól követhető, a végeredményre nagyon büszke vagyok!

 13. Krisztina

  Ez a kép a nagy kedvenc! De nem mertem egy ideig megvenni a videót, mert féltem, hogy nem sikerül. De Edina ebben a videóban is mindent remekül magyaráz, és mutat mindent lépésről lépésre. Csodás kép született, ami a nappali falát díszíti. Én is képesvagy-ok 🙂

 14. Edina

  Ismét tökéletes volt a videó.

 15. Csilla

  Köszönöm a lehetőséget! Nagyszerű kikapcsolódás volt, és tetszik az eredmény.
  Edina, Ákos! Köszönöm a lehetőséget!

 16. Mónika

  Nagyon jó volt a videó, követhető, pontos, sokat tanultam belőle. Nekem nagyon tetszik az elkészült kép. Igazi kikapcsolódás volt. 🙂 Köszönöm!

 17. Krisztina

  A videó jól követhető, a hangulata szuper. Imádtam minden percét! Izgalmas, ahogy kialakul a végeredmény és persze csodálatos érzés, hogy ezt én hoztam létre. Nagyon köszönöm!!!

 18. Réka

  Első látásra beleszerettem a képbe, de kellett egy kis idő és gyakorlat, hogy neki merjek állni.
  Edina ismét követhető és zseniális volt a videón. Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, csodálatos élmény volt.

 19. Hajnalka

  Köszönöm a lehetőséget. Rendkívül jó, látványos, érthető videó, ami alapján, Edina segítségével egy nagyszerű, látványos képet tudtam festeni. Lépésről lépésre alakult, vált szebbé. Rendkívül jó kikapcsolódás, csak ajánlani tudom, akár kezdőknek is…

 20. Vivien

  Hónapok óta szemeztem ezzel a videóval, mire rászántam magam és megvettem. Nagy izgalommal és félve kezdtem megfesteni, mert egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog. Azonban a videó közben Edina útmutatása alapján annyira belemerültem és élveztem a festést, hogy nemcsak az idő repült el észrevétlen de a festmény is elvárásaimon felül sikeredett. 🙂 Azóta a nappali falát díszíti és akárhányszor rápillantok, visszatér a festés élménye és amit ez a videó adott, hogy én is Képes vagyok rá. 🙂

 21. Andrea

  “Nagy fába vágtam a fejszémet” ezzel a képpel. 😀 70 x 80 cm-es vászonra próbáltam méretarányosan megfesteni több-kevesebb sikerrel. 🙂 Azért a végén nem lett olyan borzasztó, és nagyon sokat tanultam ebből a videóból is. Köszönöm a fantasztikus irányítást Edinától! <3 😀

 22. Izbékiné Csilla

  Nagy vágyam volt ezt a képet megfesteni. Mikor először megláttam, azonnal tudtam, hogy nekem ez kell. Gyönyörűek voltak a színei, volt egy sejtelmes hangulata. Árnyék és fény gyönyörűen játszik ezen a képen. Több mindent megfestettem már azóta, de akkor is ez maradt az örök kedvenc. Mindig jóleső érzéssel tölt el, amikor elmegyek mellette. Azóta már anyukámnak is megfestettem. Köszönöm a lehetőséget és a pontos részletes útmutatásokat!

 23. Lídia

  Nehéznek tűnik, de nem lehetetlen, az útmutatásokkal könnyen megcsinálható volt.

 24. Jolán Borbély

  Ez egy másik ” imádom kép ” amit Veletek festettem.Kicsit tovább készült mint általában de a végeredmény minden hibájával fantasztikus lett. Egyébként mások azt mondták ezt csak én látom. 🙂 🙂 Köszönet a mindenki számára érthető magyarázatért.

 25. Éva

  A kép elsőre szerelem volt, viszont a festéssel vegyes érzéseim voltak. Szerettem is meg nem is. A végeredmény, viszont magáért beszél, imádom. 😀

 26. Lőwenthál Viola

  Ezt a képet kétszer is megfestettem, mert egy rendkívül megnyugtató festmény, az erdő csendje és nyugalma árad belőle 🙂 .

 27. Papp-Buglyó Anett

  Első festésem volt Edinával, de nem bántam. Rengeteget tanultam, remekül magyarázza el a technikákat. Természetesen nekem jóval több idő volt, de megérte, mert elégedetten nézem a falon az elkészült festményt. 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top