Kincsem

5 990 Ft

(4 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 13 perc hosszú oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Kincsem videója 2 óra 13 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Kincsem termékről 4 értékelés

 1. Pápainé Léder Agnes

  Igazi kihívás volt számomra, de szuper az oktatóvideó, mindenkinek bátran ajánlom!
  Igazán kikapcsolt:)
  Próbáld ki te is !????????

 2. Zsuzsika

  A kép első pillantásra megfogott, mert pont azt a szeretetet tükrözi ami köztünk van anyukámmal. 34 év után is pontosan ezt érzem iránta. Így hát nem is volt kérdés, hogy a 67. születésnapjára ez a legmegfelelőbb ajándék. Bár nagyon ideges voltam, hogy tökéletes lett, nem lett az, viszont benne van minden szeretetem. A videó hozzá nagyon jó, talán a legjobb festős videó, amit eddig láttam. Hasznos, nem csak ennél a képnél, hanem egyébként is a hobbifestéssel kapcsolatban általában is. Én ezért most tényleg nagyon hálás vagyok nektek! A festék szokás szerint bőven elég volt, pedig nem spóroltam vele. A vászon pedig a legjobb minőségű.

 3. Tóth Edina

  Nagyon szépen köszönöm az élményt, imádtam festeni!!!

 4. Baunok Ágnes

  Furcsa, hogy épp a 10.és számomra a legnehezebb volt eddig 🙂 No nem amiatt mert gond lett volna a videóval!! Nagyon izgultam, mert a két lányom kívánsága volt – de az emberábrázolás most se lett az erősségem. Ettől függetlenül benne van szívem minden szeretete 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top