Lámpások Éjszakája

5 990 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A Lámpások Éjszakája kép egy igazán romantikus pillanatot örökít meg, amiről mindannyian álmodunk. A naplementében egy csónakban ülni a szerelmünkkel, miközben ezernyi lámpás fénye ragyogja be az esti égboltot…

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 2 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy mini lapos ecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve az ég festéséhez festéséhez mi javaslunk egy nagyon puha szőrű 16-os lapos ecsetet. Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

Az ég festéséhez használhatsz durvább szőrű sörteecsetet is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Lámpások Éjszakája videója 1 óra 58 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Lámpások Éjszakája termékről 5 értékelés

 1. Krisztina

  Remek kikapcsolódás és feltöltődés volt a kép festése, jó érzés ránézni a kész festményre. Ez már sokadik alkotásom Edina videójának segítségével. A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva összeáll a festmény. Ajánlom mindenkinek, hisz Te is képes vagy. ????
  Szeretem az elkészült képem ????

 2. Vanda

  Az online videó nagyon jól követhető, sok hasznos tanács van benne, amit később is fel tud használni az ember. Én rengeteget tanultam a lila szín használatáról, nem is gondoltam volna miket ki lehet hozni belőle. Hálás vagyok ezért a a videóért is ☺️ A kép azóta a hálószobát díszíti ????

 3. Mónika

  Számomra az egyik legszebb választható festmény az oldalon. Csodaszép a színvilága, teljesen elvarázsolt. Egy valódi, csodálatos élmény volt megfesteni. Edina videója most is tökéletes, részletes, nagyon jól követhető.

 4. Júlia

  Fantasztikus volt ez a festmény, ezzel a színvilággal 🙂 úgy éreztem magam mintha, az Aranyhaj és a nagy gubanc mesében lennék 🙂 köszönöm 🙂

 5. Eszter

  Nagyon hangulatos és megnyugtató kép, öröm volt megfesteni! Edina nagyon jó tanár, segítségével a siker garantált!!! Köszönöm az élményt!!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top