Magnóliák

5 990 Ft

(6 vásárlói értékelés)

Egyik kedvenc egyedi képemet átdolgoztam, hogy oktatóvideóban is átadható legyen.” – Ferenczi Edina

A videó már elérhető, így rögtön neki is tudsz látni a kép megfestésének.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 19 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy nagyon puha szőrű 16-os lapos ecsetet is (nálunk “felhőecset” névre hallgat). Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Magnóliák videója 2 óra 19 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Magnóliák termékről 6 értékelés

 1. Timi

  Nem az első festésem Edinával, és nem is az utolsó ????. Ez az oktatóvideó is színvonalas, részletes, követhető, a virágok festésénél a közelítéseknek köszönhetően jól láthatóak az apróbb ecsetvonások is. Remek kikapcsolódás volt.

 2. Csiga Miklós

  Élmény volt! Köszönöm!

 3. Vivien091

  Ma fejeztem be ennek a festménynek az elkészítését és hihetetlenül boldog vagyok, valamint hálás Edináéknak, hogy lehetőségem nyílt nekem is megfesteni ezt a csodás képet! A videóban Edina pontos útmutatásai rengeteget segítenek abban, hogy bárki el tudja készíteni ezt a képet. Sokszor vannak közelítések a videóban, ahol az apróbb ecsetvonások is remekül kivehetőek és segítségünkre lehetnek. A festés minden egyes percét élveztem! Köszönöm Nektek! 🙂

 4. Vanita

  A Magnóliák festményt színei miatt választottam. Most is, mint máskor is a festmény elkészültekor csodálkozom el, hogy tényleg “képes vagyok” megfesteni egy ilyen gyönyörű képet. Természetesen Edina segítségével, ami úgy igazítja a mozdulataimat, mintha fogná a kezem és együtt festenénk!
  Nagyon szeretek veled, veletek festeni!! Köszönöm az élményt, a festést! ????

 5. Melinda Laskó

  Ez a második festmény volt, amit elkészítettem. Nagyon tetszett a kép színvilága, hangulata ezért választottam. A videó könnyen követhető, pontos instrukciókat tartalmaz. Csak ajánlani tudom!

 6. Zsu

  Edina segítségével örömmel festettem meg a Magnóliák című festményt, ami a nappalink dísze lett. Köszönöm!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top