Meseerdő

5 990 Ft

(11 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 óra 1 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy mini lapos ecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve mi javaslunk egy nagyon puha szőrű 16-os lapos ecsetet is (nálunk “felhőecset” névre hallgat). Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

A felhők festéséhez használhatsz durvább szőrű sörteecsetet is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Meseerdő videója 2 óra 1 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Meseerdő termékről 11 értékelés

 1. József és Zsuzsa

  Aki még nem próbálta annak leírom a történetünket: Az egész azzal kezdődött, hogy a gyerekektől kaptunk ajándékba egy élményfestés kupont. Amiről aztán a Covid miatt (is) szépen megfeledkeztünk. Utolsó pillanatban kérdeztek rá a gyerekek, hogy beváltottuk-e. Egyszerre hívtuk Edinát és végül sikerült online festésre kiválasztanunk egy társas képet. A két csónakosat. Amikor megkaptuk a festő csomagot teljesen el voltunk varázsolva, hogy milyen profi módon összekészített anyagot kaptunk. A festés nagyon nagy élmény volt. Bele is szerettünk az egész dologba. Jöttek az ingyenes oktató videók : “Tulipánok” aztán a többi: Bridge at Dawn, Florida Lake, River Reflections. Ezek közül többeket elajándékoztunk a gyerekeinknek, így nekünk nem maradt meg. Szeretnénk a “Bridge at Dawn” és a “Florida Lake” képeket újra megfesteni, mert nagyon tetszettek! Közben megrendeltük az Akrilfestés-technikákat is. Szóval teljesen “beleszerettünk” a festésbe. Aztán végül jött az Őszi séta. Kicsit döcögve indult, de a végére egészen jól sikerült – szerintünk. És jött a nyár – unokák stb. Most újra belevágunk! Volt egy Függő festményünk “Tanyavilág” ill. a nemrég rendelt képünk a Meseerdő. Elkészült ez is! Nagyszerűen éreztük magunkat! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.

 2. Henrietta

  Meglepetés online oktató videót kaptam a férjemtől a házassági évfordulónkra. A “Meseerdő” volt az első kép, amit megfestettem Edina segítségével. Minden egyes perc egy élmény volt, mivel nem tanultam és nem is próbálkoztam eddig akril festéssel. Azt hiszem megtaláltam azt a hobbit, ami elvarázsol és elvisz egy egészen más, varázslatos világba. 🙂 Köszönöm Edinának a részletesen kidolgozott videót, egy élmény volt vele festeni, így online is. A Hobbifestésről szóló kis könyv is nagyon hasznos gyakorlati tanácsokkal látott el. Egyszerűen imádooom! 🙂

 3. Ildikó

  Elég sok időt töltöttem a kép festésével, nem is gondoltam, hogy sikerülni fog, de Edina olyan jól vezet mintha fogná a kezem, így tetszik nagyon az elkészült kép. Nagyon igaz, hogy képes vagy rá! Köszönöm!

 4. OKszi

  Ezt a képet én “Varázslak”-nak neveztem volna el, de sokan közülünk “Meseerdő”-re szavaztak, akárhogy is neveznénk el a lényegen nem változtat! Meseszép, varázslatos, titokzatos, gyönyörű és nagyon nehéz volt megfesteni! Három kép készült ennek a videónak segítségével és mind a három más lett, de mind a három csodálatos! Edina, nagyon szépen köszönöm, engem most is Meseországba repítettél!

 5. Éva

  A Meseerdő már a második videó, amit megvettem, és nem az utolsó. 🙂 Már volt szerencsém ingyen videóban is végigfesteni pont az egyik kedvenc képem. Edina annyira kedvesen, érthetően magyaráz, könnyű követni. Már a Tanyavilág is eszméletlen büszkeségét adott, amikor hátra lépve azt mondtam – Te jó ég, ezt tényleg én festettem?! Utána kicsit haboztam belevágni egy újabb videóba, de sikerült. Az alkotás öröme mellett technikákat is lehet tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 6. Krisztina

  Remek kikapcsolódás és feltöltődés volt a kép festése, jó érzés ránézni a kész képre. A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva Edina segítségével összeáll a festmény. Szeretem az elkészült képem 🙂

 7. Tóth Edina

  Sok képet festettem már Edina segítségével, de ez a kép volt a kedvencem, nagyon szerettem festeni. Köszönöm szépen

 8. Jurásné Terkovics Erika

  Amint megláttam beleszerettem. Nagyon élveztem a festését, nagyon kikapcsolt. Köszönöm szépen az élményt!????????️ Edina nagyon jó oktató????

 9. Anita

  Első látásra beleszerettem ebbe a festménybe. Ez a festmény a 13. amit Edinával festek. Nagyon szeretem, ahogy elmagyarázza, lépésről lépésre vezeti a festést. Aprólékosan, úgy, hogy én laikus is megértem és próbálom követni. A Meseerdő nem könnyű, nekem 8 órámba telt mire elkészültem vele. Észre sem vettem az idő múlását.
  Nagyon köszönöm, s már készülök a következő festésre!

 10. Mónika

  Csodaszép, hangulatos kép, aminek nagyon találó a címe. Tényleg egy mese illusztrációjaként tudnám a leginkább elképzelni ezt a festményt. Sok szép szín keveredik a vásznon és Edina pontos vezetése mellett a kép festése nagy szabadságot is ad. Pontosan ugyanolyan szuper élmény, mint eddig bármelyik videó amit megfestettem.

 11. Marianna

  Nehezen jutottam el odáig, hogy megfessem. Különösen hosszú ideig készült. Mindig érkezett valami pici segítség, ami továbblendített. Azt tanítjátok, hogy bátran gondoljuk tovább egy-egy kép végső formáját. Ebbe nekem muszáj volt egy kis játékosságot csennem 🙂 . Minden percét élveztem!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top