Provence

5 990 Ft

(7 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 3 óra 7 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy kisebb körecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve egy sörte ecsetre is. Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Provence videója 3 óra 7 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Provence termékről 7 értékelés

 1. Judit

  Nagyon köszönöm az élményt, amit az online oktató videó által kaptam tőletek. Remek kikapcsolódás volt, és nem utolsó sorban nekem -a hibák ellenére is – sikerélmény. Első festésem volt, de biztosan nem az utolsó.

 2. Krisztina

  Sokadik festésem volt Edinával. Ismét kellemes kikapcsolódás és feltöltődés volt a kép festése, jó érzés ránézni a kész képre. A videó szokás szerint jól követhető, lépésről lépésre haladva összeáll a festmény, Edina mindent jól elmagyaráz és mutat. Szeretem az elkészült képem.

 3. OKszi

  Sziasztok! Nem ez az első alkalom és biztos vagyok benne, nem is az utolsó! Már van a tarisznyámban következő videó is :). Köszönöm szépen a kiváló oktató anyagot. Színvonalas, mint az összes többi!

 4. Éva

  Kedves Edina, és a Képesvagy csapata!
  Nagyon köszönöm a lehetőséget. Megadtátok nekem azt az esélyt, hogy elkészítsem ezt a fantasztikus képet! Ismét egy nagyon profi video segítette a munkámat. Nem lett tökéletes, de nekem maga a CSODA!
  Fantasztikus amit csináltok, megmutattatok hogy lehet, és kell is másképp nézni a világot!

 5. Edina

  Ismételten nagyon élveztem a festést, egyre ügyesebb vagyok, ha lehet ilyet mondani. Edina igazán jó tanító.

 6. Horváth Lászlóné

  Imádtam minden egyes percét. Köszönöm szépen.

 7. Vanita

  Ez a festmény megintcsak Edinát és Ákost igazolja, hogy képes vagyok szépséget alkotni! Természetesen, a segítség videó mindig fogta a kezemet és Edina vezényletével született egy csodás festmény, ami ugyancsak a szoba falára kerül. Köszönöm a lehetőséget és a tanító videót!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top