Tél a Tónál

5 990 Ft

(3 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 48 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft helyett 3590,- Ft január 18-ig.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Tél a Tónál videója 1 óra 48 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

Tél a Tónál termékről 3 értékelés

 1. Picur065

  Nehéz kép, de Edina nagyon jól és érthetően mondott el mindent! Szuper volt megfesteni! Örülök, hogy nem hagytam ki!🥰

 2. Mária Szabó

  Nagyon szeretem Edina oktatóvideóit. Mint mindig, a Tél a tónál című képnél is egyszerűen, érthetően magyaráz. Élvezet vele festeni, a végeredmény sikere részben Edina érdeme is. Köszönöm szépen!

 3. Orosz Andrea

  Ez a festmény annyira magával ragadott, hogy háromszor is lefestettem. Nagyon jó volt a kék színekkel játszani. Köszönöm Edinának a részletes útmutatást. 🥰

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top