Toszkán Nyár

5 990 Ft

(6 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 3 óra 12 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 5990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Toszkán Nyár videója 1 óra 58 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Toszkán Nyár termékről 6 értékelés

 1. Ági

  Ez volt az első videó, amit megvásároltam, de nem először festettem Edina segítségével. Már több ingyenes online festést végigcsináltam vele. Ezért is mertem ebbe a képbe belevágni, tudtam, hogy a pontos, érthető utasításaival képes leszek ezt a csodaszép képet megfesteni. Köszönöm!

 2. OKszi

  Kedves Edina! Ez a kép igazán Főnyeremény! Minden percét imádtam! Gazdag színek, lágy tónusok, kecses vonások, szép formák, abszolút harmonikus. Képzeletemben ott sétáltam a virágok között és csodáltam a környéket, fantasztikus élmény! Köszönöm szépen a remek útmutatást, köszönöm, hogy vezeted végig és megosztod velünk a tudásodat, köszönöm! Még találkozunk 🙂 Üdv. OKszi

 3. Antal Halas

  Első videó amit megvásároltam. Még nem volt időm festeni, de imádtam minden percét. Alig várom, hogy elkezdhessem. Pontos és érhető minden része. Nagyon köszönöm az élményt. Üdvözlettel H.Lívia

 4. doratimea

  Csodás ez a kép, nagyon tetszik a hangulata, színvilága. Teljesen kikapcsolt a festés, Edina részletes útmutatásának segítségével az elkészült festmény sikerélményt adott. Mindig jó ránézni a Toszkán Nyárra, szeretem ezt a képet. ????

 5. Ágnes Szölkéné Bartus

  Kedves Edina!
  Ez az első kép, amit egyedül festettem meg a videódról. Nem gondoltam, hogy ilyen jól fog sikerülni. A videó nagyon aprólékos és érthető minden mozzanata. Itthon sokkal lassabban haladtam, mint egy festőesten, kb 10 óra alatt végeztem vele előkészületekkel együtt. Három alkalommal ültem neki, januárban vásároltam és februárban kezdtem el. A festékek egész jól bírták, most májusra, amelyikben már kevés volt kicsit besűrősödött. De vízzel helyre lehetett hozni.

 6. Méhes Noémi

  Kedves Edina!
  Nagyon tetszett a videó! Igazi élményfestés a saját otthonomban. Köszönöm a pontos, precíz útmutatásokat és a közeli felvételeket az aprólékos részleteknél. Nagyon jó, hogy a videót meg lehet állítani, ha nem úgy szárad, vagy elfogy a bekevert szín 🙂 Tökéletes hétvégi program volt ennek a nyári képnek a megfestése. Köszönöm! Noémi

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top