Tündértánc – arannyal

4 990 Ft

(5 vásárlói értékelés)

Ha szeretnéd kipróbálni és megtanulni, hogy aranyfüst lappal hogyan lehet egy képet még különlegesebbé tenni; ha szereted a lágy színeket és a könnyed mozdulatokat, akkor a Tündértánc kép neked szól.

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 1 óra 43 perces online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat, amiből olyan technikákat is megtanulhatsz, amelyek nem csak ehhez a képhez jönnek jól.

Természetesen a kép oktatóvideójában minden a képhez szükséges technikát elmondunk és megmutatunk.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Tündértánc – arannyal videója 1 óra 43 perc hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Tündértánc – arannyal termékről 5 értékelés

 1. Júlia

  Rossz kedvem volt, így úgy döntöttem, hogy festésbe fojtom a bánatomat. A színek szinte azonnal feldobták a kedvem. A végeredmény pedig őszinte mosolyt csalt az arcomra. 🙂 Köszönöm a hangulatjavítást! 🙂

 2. OKszi

  Remek móka volt!
  Edina útmutatásával sikerült varázslatos képet alkotni. Köszönöm a segítséget! ????

 3. Gyöngyi

  Egy fantasztikus élmény volt Edina utasítása alapján megfesteni a képet. Magàval ragadott a kép hangulata, az első ecsetvonástól az utolsóig élveztem minden pillanatàt. Ahogy elkészült, azonnal is lett rà jelentkező!- a lányom szobájàt díszíti azóta.????

 4. Andrea

  Kislányomnak készítettem és valóban olyan érzés volt, hogy tündért festek a kis tündérkémnek. 🙂

 5. Mónika

  Nagyon akartam ezt a képet, és jól döntöttem ????Egészen más színeket használtam, de akkor ezek kellettek. Köszönöm.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top