Virágálom

4 990 Ft

(4 vásárlói értékelés)

Mit adunk az online videó csomagban?

 • 2 órás online oktatóvideót,
  amit a vásárlás után a weboldalon a Videóim fül alatt tudsz megnézni. A saját tempódban festhetsz, bármikor megállíthatod, visszapörgetheted. A videóhoz örökös hozzáférést kapsz.
 • Nyomtatható leírást,
  ami teljesen a videó menetét követi, írásos formában.
 • Színes referenciaképet,
  ami az általunk festett kép, amit az állványos képen is látsz, és a videóban ilyen részletességgel mutatjuk meg.
 • Személyes segítséget.
  Ha bármiben elakadsz, írj nekünk vagy hívj minket, és mi segíteni fogunk.

A videó ára 4990,- Ft.

Meg tudod vásárolni az ehhez a képhez szükséges eszközöket, úgy mint előrajzolt vásznat, bőségesen kimért festéket, ehhez szükséges méretű ecseteket, és akár asztali állványt is.

FONTOS!!!

Ehhez a képhez szükséged lesz egy mini lapos ecsetre (angol 2-es szám, magyar 4-es), illetve mi javaslunk egy fekete akril filcet is. Ezeket külön meg tudod venni, ha van már egyéb ecseted, vagy akár szettben minden ecsetet.

Az akril filc helyett használhatsz fekete festéket is, vékony kerek ecsettel.

A csomagodba azt tedd be, amire szükséged van a videó mellé!

Extraként ajándék fél órás festéstechnikai videót adunk, amiben elmondjuk az akrillal való festéshez szükséges alapokat.

A videód mellé opcionálisan állítsd össze az eszközcsomagot!

  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

A Virágálom videója 2 óra hosszú. Bármikor megállíthatod, visszapörgetheted, így a saját tempódban tudod megfesteni a képet. Ebben a videóban minden instrukciót elmondunk, amiket követve biztosan meg tudod festeni a saját képedet. Mutatjuk a színeket, a technikákat, elmondjuk, hogyan csináld, és mindent elmagyarázunk, a legapróbb részletig. Ha pedig elakadsz, személyes segítségünket is igénybe veheted e-mailben, Facebook oldalunk chat-jén, vagy akár telefonon is. Meg tudod mutatni a képet, hol akadtál el, és adunk tanácsot, hogyan folytasd tovább, mit érdemes javítani, vagy mitől lehet még jobb a képed.

A videóhoz ÖRÖKÖS hozzáférést adunk, korlátozás nélkül, bármennyiszer megnézheted. A vásárláskor megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve a videóim fül alatt találod. A hozzáférésedet a kifizetés ellenőrzése után aktiváljuk (maximum 48 órán belül).

Javasoljuk azért, hogy a képet ne több részletbe, hanem egybe fesd meg. Jobban el lehet úgy mélyülni benne.

 

Visszajelzések:

Virágálom termékről 4 értékelés

 1. Júlia

  Ez a kép, tényleg egy álom 🙂 a virágonkénti festés nagyon tetszett. Az akril filc pedig igazán remek relaxáció volt a végén 🙂 köszönöm! 🙂

 2. Virág

  Igazán klassz kihívás és tapasztalatszerzés fekete vászonra pingálni és tanulmányozni a hatást. A lágy, elhaló ecsetvonásokkal való festés hamar ellazítja az elmét, kellemes, meditatív élmény elveszni a virágok és levelek között.

 3. Mónika

  Általában azért szeretem az online festővideókat, mert bármikor, amikor elfáradok, vagy úgy érzem megakadok, akkor félretehetem és majd egy későbbi pillanatban folytathatom. Ezzel a képpel azonban teljesen másként volt. Az első pillanattól az utolsóig élveztem, szuper élmény volt fekete színű vászonra festeni, látni ahogy a virágok és a levelek megelevenednek és kiemelkednek a sötét háttérből. A végén az akril filc nagyon feldobja a képet. Edina, mint minden videójában itt is nagyon jól magyaráz és mutat be új technikákat. Annyira élveztem ennek a képnek a festését, hogy még biztosan meg fogom festeni máskor is.

 4. Boda Mónika

  Minden egyes festmény amit eddig megfestettem Edinával, az nagyon nagyon kedvenc lett. De mindig a legutolsó a legkedvesebb! Így most ez, a virágálom! Az első perctől az utolsóig imádtam. Most a nappalink fő helyén díszeleg! Nagyon köszönöm az élményt! ☺️

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top